Inspiratie

Op deze pagina vind je een selectie van relevante informatie en inspiratie. Bekijk onze NCJ-publicaties, luister onze podcasts, laat je inspireren door blogs of selecteer de thema’s waar jij benieuwd naar bent.

Tip: als je wilt filteren op zowel type als thema, vink ze hieronder dan allebei aan. 

Types

Thema’s

Nieuws 7 juni 2024

Wrap up: de eerste Week voor Jeugdgezondheid

De eerste Week voor Jeugdgezondheid zit erop! Blik samen met ons terug op alle highlights en positieve reacties en meld je alvast aan voor volgend jaar!

Webinar

Webinar terugkijken: Generatiebewust preventiebeleid binnen gemeenten

In het kader van de Week voor Jeugdgezondheid organiseerde het NCJ het webinar: 'Generatiebewust preventiebeleid binnen gemeenten’. Heb je het webinar gemist? Je kunt het terugkijken.

Blog 10 oktober 2023

Ga op zoek naar jouw gevoel bij waardengedreven vakmanschap

Het NCJ heeft waardengedreven vakmanschap prachtig op de agenda gezet. Het raakte me direct toen ik het zag. “Hè hè, eindelijk gaan we het daarover hebben binnen de Jeugdgezondheidszorg (JGZ).

Nieuws 5 oktober 2023

Waardengedreven vakmanschap: een zoektocht naar passie en plezier in je werk

In deze tijd van schaarste en de zoektocht naar passie en plezier in je werk, is aandacht voor waardengedreven vakmanschap een noodzaak. Om hier richting aan te geven organiseert het NCJ op 29 november 2023 een Symposium: ‘Professionals maken het verschil; over waardengedreven werken in de JGZ’.

Nieuws 20 september 2023

Symposium ‘Waardengedreven werken in de JGZ’: het uitgebreide programma

Op woensdagmiddag 29 november organiseert het NCJ voor alle JGZ-ers het symposium: “Professionals maken het verschil; over waardengedreven werken in de jeugdgezondheidszorg”. Vind hier uitgebreide informatie over het workshopprogramma.

Nieuws 27 juli 2023

Werkconferentie: de Verpleegkundig Specialist in de JGZ

Op 8 juni vond de werkconferentie ‘Van 60 naar 600 verpleegkundig specialisten in de JGZ’ plaats, om de beschikbare kennis, expertise en ervaring over de Verpleegkundig Specialist te delen en samen een start te maken met het ontwikkelen van een landelijke visie op het VS-vakmanschap in de JGZ.

Blog 28 juni 2023

Niet gemotiveerd of niet zelfredzaam?

“Wat is randvoorwaardelijk nodig voor professionals om bij signalering van geldzorgen door te verwijzen naar een passende instantie?”

Welkom op onze nieuwe website!

Heb je een gebruikersaccount? Dan ontvang je van ons een mail om je account opnieuw te activeren.