Over het NCJ

Zorg redt levens, preventie generaties

Het Nederlands Centrum Jeugdgezondheid (NCJ) is hét innovatie- en kenniscentrum voor de Jeugdgezondheidszorg. Ons doel: ieder kind kan gezond, veilig en kansrijk opgroeien. Daarvoor zetten wij onze kennis en expertise in. Want ieder kind heeft recht op de beste jeugdgezondheidszorg.

Over het NCJ

Als onafhankelijk partner kunnen wij de JGZ optimaal ondersteunen en versterken. Lees meer over wat wij allemaal doen en wat wij voor professionals kunnen betekenen. 
Lees meer

Missie & visie

“Elk kind heeft recht op de beste jeugdgezondheidszorg. Onvoorwaardelijk!” Dat is onze missie. Om dit te bereiken werken wij aan drie strategische thema's.
Lees meer

Financiering & ANBI

Het NCJ ontvangt een instellings- subsidie van het ministerie van VWS. Hiervoor maken wij elk jaar een een werkplan dat voor uitvoering wordt besproken met het ministerie.
Lees meer


Medewerkers

De adviseurs van het NCJ zijn changemakers. Ze signaleren, confronteren en inspireren. Ze laten zien dat er alternatieven zijn voor de huidige manier van denken en werken in de JGZ. Neem gerust contact met ons op als wilt weten wat wij voor je kunnen betekenen.
Lees meer

Vacatures

Wil jij ook bijdragen aan een vitale jeugd en gezonde generatie en herken jij jezelf in het verhaal van onze changemakers? Kijk dan snel bij onze vacatures of stuur een open sollicitatie.
Lees meer

Contact

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.