Over het NCJ

Het NCJ is een preventie-expert en dé bondgenoot voor diegene die bij wil dragen aan de gezondheid van ieder kind en die schouderschap biedt aan ouderschap. Wij weten dat inzetten op preventie – het actief bevorderen en beschermen van ieders gezondheid – loont. En dat hoe eerder we (gezondheids)problemen in een kinderleven of gezin voorkomen, hoe beter.

Het NCJ is er voor professionals die van preventie hun vak hebben gemaakt en helpt hen met kennis, kunde en netwerken. Adviseurs van het NCJ signaleren, confronteren, ondersteunen en inspireren. Gevraagd en ongevraagd.

Preventie is ons vak. Gezonde generaties ons doel!

Wij zijn ervan overtuigd dat we dat samen kunnen bereiken.

Over het NCJ

Maak kennis met ons team

Adviseurs van het NCJ signaleren, confronteren en inspireren. Ze laten zien dat er alternatieven zijn voor de huidige manier van denken en werken in de JGZ. Neem gerust contact met ons op als wilt weten wat wij voor je kunnen betekenen.

Bekijk ons team

Ellen-Joan Wessels

adviseur

Ellen-Joan Wessels

adviseur

ejwessels@ncj.nl

06 - 13 27 67 62

Jan van den Brule

adviseur

Jan van den Brule

adviseur

jvdbrule@ncj.nl

06 - 22 22 77 27

Tanja Geerdes-Maas

adviseur

Tanja Geerdes-Maas

adviseur

tgeerdes@ncj.nl

06 - 48 52 19 69

Bestuur

Ons bestuur bestaat uit vijf leden, gekozen op voordracht van GGD GHOR Nederland, ActiZ, de beroepsverenigingen AJN, V&VN en NVDA en vanuit de wetenschap en het openbaar bestuur.

Bekijk het bestuur

Stagiaires

Door het jaar heen lopen er krijgt het NCJ flink wat hulp van stagiaires. Graag stellen wij de stagiaires die op dit moment bij ons afstuderen of stage lopen kort voor.

Bekijk de stagiaires

Werken bij het NCJ

De adviseurs van het NCJ zijn changemakers. Ze signaleren, confronteren en inspireren. Herken je je hierin? Bekijk dan snel onze vacatures. Ook hebben we regelmatig plek voor enthousiaste stagiaires.

Lees meer

 

Neem contact op met het NCJ

Welkom op onze nieuwe website!

Heb je een gebruikersaccount? Dan ontvang je van ons een mail om je account opnieuw te activeren.