Nieuws

Lees hier het laatste nieuws over jeugdgezondheid.

20 juni 2024

Waarom implementatie van Stevig Ouderschap en VoorZorg loont (video)

Om JGZ organisaties te ondersteunen bij het verwerven van subsidie voor de interventies Stevig Ouderschap en VoorZorg maakten studenten van Avans Hogeschool een informatieve korte film tijdens hun minor Kind Kraam en Jeugd.

7 juni 2024

Wrap up: de eerste Week voor Jeugdgezondheid

De eerste Week voor Jeugdgezondheid zit erop! Blik samen met ons terug op alle highlights en positieve reacties en meld je alvast aan voor volgend jaar!

7 juni 2024

Help ouders bij het vinden van balans: deel de Balansmeter

De Balansmeter voor ouders bevat vragen waarmee we zicht krijgen op de draagkracht en draaglast van (aanstaande) ouders op dit moment. De Balansmeter kan van 7 juni tot en met 28 juni 2024 worden ingevuld.

4 juni 2024

Winnaar NCJ Preventie Prijs 2024 en aftrap Week voor Jeugdgezondheid

Vanuit Het Huis Utrecht trapte het NCJ de allereerste Week voor Jeugdgezondheid af, in het thema ‘Ruimte voor preventie’. Naast de première van de documentaire ‘Preventie: ons vak!’, luisterden we naar diverse (gast)sprekers en maakten we de winnaar van de allereerste NCJ Preventie Prijs 2024 bekend.

30 mei 2024

Test jij mee? Gebruikerstest voor nieuwe JGZ richtlijnenwebsite

Binnen de transitie van JGZ richtlijnen wordt op dit moment een nieuwe richtlijnenwebsite ontwikkeld om JGZ richtlijnen beter toegankelijk te maken. Het NCJ zoekt gebruikers die de nieuwe JGZ richtlijnenwebsite willen testen. Meld je nu aan! 

27 mei 2024

Digitale workflow wijzigingsverzoek BDS JGZ

Het NCJ heeft het wijzigingstraject gedigitaliseerd zodat de JGZ hier inzicht in krijgt.

Welkom op onze nieuwe website!

Heb je een gebruikersaccount? Dan ontvang je van ons een mail om je account opnieuw te activeren.