Disclaimer

Dit is onze disclaimer voor NCJ publicaties en de inhoud van onze website.

Door de website www.ncj.nl te gebruiken, stem je in met deze disclaimer.

Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten of aanspraken ontleend worden. De website en alle onderdelen ervan, met uitzondering van de externe links, zijn eigendom van het NCJ. Hoewel alle informatie zorgvuldig is samengesteld kan het voorkomen dat de inhoud fouten bevat of onvolledig is. Denk je dat daar sprake van is, neem dan contact met ons op:

  • Stuur een mail naar communicatie@ncj.nl
  • Zet in je mail de link naar de betreffende webpagina en geef aan wat volgens jou niet klopt en wat wel de juiste informatie zou moeten zijn.

Gebruik van de informatie op de NCJ website

De intellectuele eigendomsrechten van alle inhoud op de NCJ website liggen bij het NCJ, tenzij anders vermeld. Het gebruiken van informatie op de NCJ website is gratis onder de volgende voorwaarden:

  • Gebruik van de materialen zoals folders, rapporten, richtlijnen, stroomschema’s, implementatietoolkit materialen, infographics etc en overname van teksten is toegestaan met bronvermelding. Geef duidelijk aan dat het van het NCJ afkomstig is.
  • Filmmateriaal mag gebruikt worden rechtstreeks op de NCJ website of ons Youtube kanaal met bronvermelding.

Wat mag niet:

  • Overname van beeldmateriaal, zijn de foto’s of illustraties is niet toegestaan tenzij met uitdrukkelijke toestemming van het NCJ. Je mag geen beelden downloaden, extraheren of herdistribueren.
  • Informatie die je na klikken op externe hyperlinks vindt behoort niet tot de NCJ website zelf en valt dus niet onder onze toestemming voor gebruik.

Het NCJ is op geen enkele manier aansprakelijk voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de website, ook niet als de website fouten bevat of onvolledig is. Het NCJ is vrij de informatie te wijzigen wanneer zij dat nodig acht. NCJ heeft geen zeggenschap over de externe websites waarnaar gehyperlinkt wordt vanaf de NCJ website en is niet verantwoordelijk en niet aansprakelijk voor het gebruik, de informatie, producten, materialen of diensten etc. van die externe websites.

Voor onderwijsinstellingen geldt tevens de volgende Creative commons licentie:
Naamsvermelding-NietCommercieel-GeenAfgeleideWerken 4.0 Internationaal (CC BY-NC-ND 4.0)

De voorwaarden zijn te lezen op de creativecommons.org.

Welkom op onze nieuwe website!

Heb je een gebruikersaccount? Dan ontvang je van ons een mail om je account opnieuw te activeren.