Vakmanschap

De deskundigheid en bevlogenheid van professionals die van preventie hun vak hebben gemaakt is van onschatbare waarde. Ze combineren hun eigen praktijkervaring met wetenschappelijke kennis en ervaringskennis van de kinderen en ouders.

Waardevol vakmanschap gaat over het delen van ervaringen, reflecteren en blijvend leren. En over ‘in verbinding zijn’: met jezelf, je beroepsgroep, de burger en de maatschappij. Kortom, waardevol vakmanschap ademt kwaliteit en passie en is een voorwaarde om betekenisvol te zijn voor de gezondheid van alle kinderen in ons land. Het NCJ biedt tools om je hierbij te helpen.

 

Van resultaatgericht naar waardengedreven

Tijdens de workshop Waardengedreven vakmanschap beeldt acteur en auteur Kees van Loenen met een theatermonoloog verhalen uit over professionals en hun vak. Je ervaart en voelt wat niet altijd hardop wordt uitgesproken. We gaan met elkaar in gesprek over je vak, drijfveren en motivatie. Samen kijken we hoe we van resultaatgericht werken naar meer waardengedreven werken kunnen gaan.

Bekijk de incompany workshop

Bekijk de individueel te volgen inspiratiesessie

Uitgelicht

Incompany training

Armoede

Wil jij je ook meer gaan inzetten om de gevolgen van armoede en schuldenproblematiek bij jeugdigen en hun gezinnen tegen te gaan?

Lees meer Ga naar het artikel
Incompany scholing

Dossiervorming en privacy

Hoe je komt tot correcte en effectieve dossiervorming? In deze scholing leer je hier alles over. Deze scholing kan ook individueel worden gevolgd.

Lees meer Ga naar het artikel

Bekijk ook onze agenda met inspirerende sessies

Meer weten?

Yvonne Vanneste

onderzoeker, adviseur

Lees meer over Yvonne Vanneste

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Welkom op onze nieuwe website!

Heb je een gebruikersaccount? Dan ontvang je van ons een mail om je account opnieuw te activeren.