Stagiaires

Door het jaar heen krijgt het NCJ flink wat hulp van stagiaires. Graag stellen wij de stagiaires die op dit moment bij ons afstuderen of stage lopen kort voor.

Maritha Goedhart

In februari ben ik gestart als stagiaire bij het NCJ. Mijn stage loop ik onder begeleiding van Yvonne Vanneste. Ik ben onderzoek stagiaire en schrijf mijn scriptie voor mijn master Sociology: Contemporary Social Problems. Ik doe kwalitatief onderzoek naar het toekomstperspectief dat jongeren hebben en ik kijk of dit geassocieerd is aan hun opleidingsniveau.

 

Melissa van Holten

Ik ben Melissa en studeer aan de Universiteit Wageningen. In Wageningen doe ik de Master Communication, Health and Life Sciences met de specialisatie Health and Society.
Momenteel loop ik stage bij het NCJ. Tijdens deze periode ga ik mij bezighouden met het actualiseren en het naar deze tijd toe brengen van het O&O schema.

Connely Hoogerland

Mijn naam is Connely Hoogerland en momenteel volg ik de studie communicatie en multimedia design aan de Hogeschool Rotterdam. Hierbij hou ik mij bezig met de gebruiksvriendelijkheid en vormgeving van digitale producten. Tijdens de laatste fase van mijn opleiding mag ik bij het NCJ aan de slag met de digitale omgeving van de GIZ interventie. Hierbij ga ik onderzoeken hoe dit efficiënter en aantrekkelijker aangeboden kan worden voor professionals en NCJ medewerkers. Een uitdaging waar ik veel zin in heb!

Yael van der Horst

Mijn naam is Yael van der Horst en ik ben onderzoek stagiaire werkzaam bij het NCJ. Mijn onderzoek richt zich op percepties van beleidsmedewerkers bij gemeenten aangaande de inkoop van en besluitvorming over effectieve (huisbezoek)interventies in de preventieve jeugdgezondheidszorg. Deze stage loopt vanuit mijn master Health Sciences aan de Vrije Universiteit. In de zomer van 2023 hoop ik met dit onderzoek af te studeren.

 

Elianne de Kruik

Mijn naam is Elianne de Kruik en ik zit op dit moment in mijn laatste jaar van de opleiding Sociaal-Juridische Dienstverlening. Op dit moment ben ik werkzaam bij het NCJ om mijn afstudeeronderzoek uit te voeren. Hierbij stel ik mij voornamelijk de vraag: Wat is er randvoorwaardelijk nodig voor professionals om bij signalering van geldzorgen door te verwijzen naar een passende instantie?

Judith van der Weij

Mijn naam is Judith van der Weij. Momenteel studeer ik Sociaal-Juridische Dienstverlening aan het Saxion in Deventer. Ik zit in het laatste jaar van mijn opleiding. Ik heb de mogelijkheid gekregen om een afstudeeronderzoek uit te voeren bij NCJ. Mijn onderzoek zal gaan over het Harry Volker genootschap. Ik zal mij bezig houden met de opstart van het genootschap. Een uitdaging waar ik veel in zin heb!

 

Welkom op onze nieuwe website!

Heb je een gebruikersaccount? Dan ontvang je van ons een mail om je account opnieuw te activeren.