Changemaker

Merian Bouwmeester

Kindermishandeling Onderzoek Stevig Ouderschap

Merian Bouwmeester

onderzoeker, adviseur

Merian in 3 woorden

1. Enthousiasmerend
2. Empathisch
3. Analytisch

Over Merian

“Sinds 2018 werk ik bij het NCJ als adviseur en onderzoeker. Ik heb een divers takenpakket waarin de kennisgedreven praktijk centraal staat en preventie van kindermishandeling een rode draad vormt. Ik geloof in samen nieuwe ideeën uitdenken, maar ook in destilleren in stilte. Ik ga graag met je in gesprek over onderzoek, effectieve interventies, de Stippel-Brigade en de EBP mindset. Maar ook over de borging en monitoring van onze interventies en specifiek onze huisbezoekprogramma’s VoorZorg en natuurlijk Stevig Ouderschap. Heb je vragen over één van deze interventies of onderwerpen? Neem dan contact op!

Tenslotte vind ik het goed opleiden van een nieuwe generatie professionals belangrijk. Daarom kun je bij mij terecht met al je vragen rondom stage lopen bij het NCJ.

Van origine ben ik orthopedagoog met een specialisatie op ontwikkeling en beleid. Ik promoveerde op de preventie van opvoedingsproblematiek en kindermishandeling met als resultaat de JGZ-interventie Stevig Ouderschap. Vanuit eerdere functies in de universitaire wereld en de sector jeugdgezondheid breng ik een brede ervaring met onderzoek, beleid, ontwikkeling, onderwijs, preventie en digitale tools mee.”

Neem contact op met Merian Bouwmeester

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Welkom op onze nieuwe website!

Heb je een gebruikersaccount? Dan ontvang je van ons een mail om je account opnieuw te activeren.