Professionele ontwikkeling

Diensten ter ondersteuning van de professionele ontwikkeling van JGZ-organisties, -teams of professionals.

Onze adviseurs helpen je graag met een aanpak die past bij jou, je team of organisatie. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een advies op maat.

Neem contact op >

JGZ Expertisepakket

Met het JGZ Expertisepakket worden JGZ-professionals gestimuleerd bezig te zijn met professionalisering en vakmanschap, waardoor een interne cyclus van doorontwikkeling, ‘blijven leren’ en eigenaarschap van hun eigen vakmanschap ontstaat. Het JGZ Expertisepakket bestaat o.a. uit: e-learningmodules in de JGZ Academie en het JGZ Richtlijnenspel. 

Bekijk het Expertisepakket

NCJ trainingen

Het NCJ verzorgt trainingen, workshops en (na)scholingen rond thema’s en actuele onderwerpen als ouderschap, stress, armoede en een gezonde leefomgeving. Dit kan uiteraard ook op maat en incompany. Bekijk ons actuele aanbod van trainingen en workshops of neem contact op met een NCJ-adviseur over trainingen.

Bekijk het aanbod

Vakmanschapsagenda

Waardengedreven vakmanschap gaat, naast ervaring opdoen, reflecteren en blijven leren, ook over ‘in verbinding zijn’. Het ademt kwaliteit en passie en is een voorwaarde voor de beste JGZ. Het NCJ agendeert waardengedreven vakmanschap.

Bekijk de JGZ Vakmanschapsagenda


JGZ Academie

De JGZ Academie biedt e-learningmodules voor JGZ-professionals. Deze modules zijn bedoeld om te oefenen met nieuwe kennis afkomstig uit JGZ-richtlijnen en bestaande kennis up-to-date te houden.

Lees verder

Agenda

In onze agenda vind je een overzicht van alle activiteiten die (mede) door het NCJ georganiseerd worden of waar het NCJ een bijdrage aan levert.

Bekijk de agenda

Vrijblijvend adviesgesprek

Het NCJ wordt deels gesubsidieerd door het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS). Tegen betaling bieden we ook maatwerktrajecten aan.

Neem contact op