Nieuwsbericht

Contactpersoon:
Yvonne Vanneste onderzoeker, adviseur
Telefoon: 06 - 83 77 83 91
E-mail: yvanneste@ncj.nl

'Samen in beweging' met Vakmanschap on Tour

donderdag 08 augustus 2019

Wij willen samen met jullie, professionals in de JGZ, in beweging komen door aan de slag te gaan met Waardengedreven Vakmanschap. Daarom organiseert het NCJ dit najaar ‘Vakmanschap on Tour’. We gaan samen op zoek naar gemeenschappelijke waarden. Wat verstaan we onder waarden en kunnen we professionals binnen de JGZ nog meer verbinden op basis van waarden? Hoe kunnen we in de JGZ weer van resultaatgerichte zorg gaan naar waardengedreven zorg? Hoe kunnen we ons maatschappelijk handelen (blijvend) laten leiden door het werken vanuit de bedoeling? Op deze vragen hopen we na de tour antwoord te kunnen geven. Doe je mee? Schrijf je dan nu in voor één van deze dagen.

“Waarden zijn de doelen die mensen nastreven in hun leven, die richting geven aan hoe we oordelen en keuzes maken” Linda Steg, Hoogleraar omgevingspsychologie

Meld je aan

De uiterste aanmelddatum voor 8 oktober is vrijdag 6 september 2019.
De uiterste aanmelddatum voor 13 november is 10 oktober 2019.

Data:

  • dinsdag 8 oktober (Regio Zuid-Nederland) 
  • woensdag 13 november (Regio Noord-Nederland)

Tijd: 10:00 - 16:00 uur

Prijs: €50,-

Locaties: Worden z.s.m. bekend gemaakt. 

Maximaal aantal deelnemers per sessie: 20

Accreditatie: wordt aangevraagd

Voor meer informatie en aanmelden kun je mailen naar Yvonne Vanneste via yvanneste@ncj.nl. Zij neemt daarna telefonisch contact met je op om kennis te maken en verwachtingen af te stemmen.