NCJ Werkconferenties

Managers in de JGZ hebben behoefte aan uitwisseling van ervaringen en het opdoen van inspiratie voor hun dagelijkse werk. Hiervoor organiseren wij vier keer per jaar een Werkconferentie.

JGZ-organisaties (managers, staf- en beleidsmedewerkers en professionals) zijn op verschillende manieren in de gelegenheid om informatie tot zich te nemen, ervaringen uit te wisselen en nieuwe kennis op te doen. Het Nederlands Centrum Jeugdgezondheid heeft de rol van verbinder en inspirator in het JGZ-veld.

Sinds de coronacrisis hebben we vanuit onze NCJ locatie in Utrecht geen fysieke bijeenkomsten meer georganiseerd. Daardoor zijn ook de werkconferenties vervallen. Voorlopig houden we deze lijn aan. Daardoor zijn ook de overige NCJ werkconferenties (op 3 september en 5 november 2020) helaas komen te vervallen. 

Door de coronacrisis zijn er ook nieuwe initiatieven ontstaan en zijn bijeenkomsten omgezet naar online meetings. Zo hebben we nu wekelijks op een vast tijdstip JGZLive! met actuele onderwerpen, hebben we een online innovatiecafe voor specifieke vraagstukken en worden ook de JGZ innovatieateliers online aangeboden.

De werkconferenties willen we ook in een nieuw jasje steken. Vanaf 2021 willen we deze in een nieuwe stijl gaan aanbieden. Hierover zijn nog in gesprek samen met het programmateam. Mocht je vragen of ideeën hierover hebben. Laat het ons weten! Je kunt hiervoor contact opnemen met Ellen-Joan Wessels via ejwessels@ncj.nl. Houd onze agenda in de gaten voor een actueel overzicht van alle NCJ bijeenkomsten.

Deel dit met je netwerk