Relatiebeheer nieuwe stijl

Samenwerking valt of staat met de kwaliteit, vaardigheden, attitude, kennis, ervaring en continuïteit van mensen. Het is noodzakelijk om als gemeente, wijkteam, JGZ en onderwijs duurzaam in te zetten op meerdere elementen die helpen om effectief samen te werken. De basis van samenwerken ligt in ‘de menselijke maat’: het opbouwen van een werkrelatie waarbij men op elkaar en elkaars expertise vertrouwt. Aandacht voor het opbouwen van deze relatie is de basis voor samenwerking.

Waarom deze incompany workshop?

Wil je meer als expert Jeugdgezondheid worden gezien? Een partner die actief en doorlopend meedenkt met de opdracht en vraagstukken van de gemeente? Een partner die toegevoegde waarde heeft los van commercieel belang. Een partner die proactief kennis en inspiratie brengt waardoor gemeenten je als een ondersteunende en ontzorgende partner ervaren?

Tijdens deze workshop leren jullie:

  • wat kenmerken van jouw betekenisvolle relaties zijn
  • de bouwstenen voor het opbouwen van duurzame relaties
  • hoe je de beste klantervaring kunt bieden en verwachtingen kunt overtreffen
  • hoe je opgebouwde relaties kunt behouden

Opzet en werkwijze

Tijdens deze inspirerende en interactieve workshop krijg je via ervaringsgerichte oefeningen en uitwisselingen nieuwe inzichten, kennis en ideeën voor het bouwen aan betekenisvolle samenwerkingen.

Dat doen we onder andere door te kijken wie jij zelf bent en waar je voor staat. En door met elkaar uit te wisselen hoe je waarde kunt toevoegen.

Voor wie?

Voor iedereen die wil reflecteren op de eigen rol van accounthouder, beleidsadviseur of relatiebeheerder en zichzelf wil uitdagen in een nieuwe rolopvatting om meer waarde te kunnen toevoegen.

Aanvullende informatie
Duur 2,5 uur (incl. pauze)
Locatie In overleg (online is mogelijk)
Accreditatie Nee
Kosten Op aanvraag

Meer weten? Neem contact op!

Ellen-Joan Wessels

adviseur

Lees meer over Ellen-Joan Wessels

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Welkom op onze nieuwe website!

Heb je een gebruikersaccount? Dan ontvang je van ons een mail om je account opnieuw te activeren.