Incompany

Het NCJ verzorgt trainingen, workshops en (na)scholingen voor organisaties (incompany) rond thema’s en actuele onderwerpen als ouderschap, stress, armoede en een gezonde leefomgeving. Bekijk ons actuele aanbod hieronder.

Ben je op zoek naar individuele trainingen of workshops?

Ons incompany aanbod

Incompany workshop

Waardengedreven vakmanschap

Waardengedreven vakmanschap zorgt voor tevreden, betrokken en bevlogen professionals die in hun kracht staan.

Incompany workshop

Zorgen zonder zorgen – uniform registreren in het DD JGZ

Is iedereen in jouw organisatie zich bewust van de waarde van eenduidig en gestructureerd registreren? Speel met jouw team de serious game ‘Zorgen zonder zorgen’ tijdens deze workshop.

Incompany training

Samenwerken

Samenwerken is een taak van de JGZ die in het basispakket JGZ is opgenomen. De vraag is wat houdt samenwerken eigenlijk in en hoe geef je daaraan uitvoering in de praktijk?

Incompany training

Juridische toolkit

Het NCJ heeft een juridische toolkit ontwikkeld waarin de wet- en regelgeving beschreven wordt waar de JGZ mee te maken heeft. Weet jij welke wet- en regelgeving voor jou van belang is? En hoe goede afwegingen te maken in de praktijk?

Incompany scholing

Dossiervorming en privacy

Hoe je komt tot correcte en effectieve dossiervorming? In deze scholing leer je hier alles over. Deze scholing kan ook individueel worden gevolgd.

Incompany workshop

Aansluiten bij ouders en ouderschap

Hoe sluit jij aan bij de belevingswereld van ouders? In deze workshop ga je onder begeleiding van NCJ-adviseurs samen met andere professionals die dagelijks met kinderen en hun ouders werken aan de slag met het thema aansluiten bij ouders.

Welkom op onze nieuwe website!

Heb je een gebruikersaccount? Dan ontvang je van ons een mail om je account opnieuw te activeren.