NCJ bijeenkomsten

Het NCJ verbindt en inspireert het JGZ-veld door het organiseren van uiteenlopende bijeenkomsten. 

JGZ Live!

JGZ Live! is het online actualiteitenprogramma voor managers, staf- en beleidsmensen en professionals in de Jeugdgezondheid. Centraal staat dit jaar de JGZ Toekomstagenda, met maandelijks een ander onderdeel uit de agenda uitgelicht. 

Lees verder

Power colleges

De behoefte om je kennis up-to-date te houden is groot, zo ook het aanbod, maar waar haal je de tijd vandaan? Dat is wat we regelmatig horen in de JGZ. Daarom start het NCJ met ‘Power colleges’. Een korte kennis update van 25 minuten waardoor je kennis opgefrist is en je inspiratie krijgt om direct in te zetten in jouw dagelijkse praktijk.

Lees verder

Kennis on Tour

Het NCJ organiseert samen met AJN en V&VN Kennis on Tour: regionale bijeenkomsten over actuele thema’s, bestemd voor JGZ-professionals.

Bekijk de thema's


Kennisnetwerk Jeugdgezondheid

Drie keer per jaar organiseert het NCJ bijeenkomsten van het Kennisnetwerk Jeugdgezondheid. Het doel van het kennisnetwerk is het delen van nieuwe en bestaande vakinhoudelijke kennis en goede praktijken in de jeugdgezondheidszorg. 

Lees verder

JGZ Innovatieatelier

Het landelijke JGZ innovatieatelier van het NCJ komt vijf keer per jaar samen in het innovatieatelier om in co-creatie te werken aan vernieuwing binnen de JGZ. Samen verbinden, versterken en vernieuwen we.

Lees verder

Jeugd in Onderzoek

Jeugd in Onderzoek is het jaarlijkse kenniscongres over (wetenschappelijk) onderzoek in de brede jeugdsector. Het congres wordt georganiseerd door NCJ, NJi, TNO, RIVM en ZonMw.

Lees verder