JGZ Live! De reflectietool 'Jongeren in de JGZ'

JGZ Live! is het online actualiteitenprogramma voor managers, staf- en beleidsmensen en professionals in de Jeugdgezondheid. Met wekelijks interessante gasten, actuele thema’s en inspirerende gespreksonderwerpen.
Datum
9 november 2021
Tijd
15:00 - 16:30 uur
Locatie
Online, via Zoom
Kosten
N.v.t.

Programma

Gelijke kansen voor een diverse jeugd’ is een driejarig onderzoeksproject (2018-2021) binnen de route ‘Jeugd in ontwikkeling, opvoeding en onderwijs’ van de Nationale Wetenschapsagenda. In vijf deelprojecten staan de ontwikkelingskansen van jongeren tussen de 10 en 18 jaar centraal. Samen met het NCJ wordt gekeken wat relevant en actueel onderzoek (in en buiten het project) betekent voor iedereen die werkt met en voor de jeugd.Op 2 juni 2021 trapten we in JGZ Live! af met het deelproject: Gelijke kansen in de jeugdgezondheid.

In deze editie van JGZ Live! gaat het over de reflectietool (deelproject 3).

De reflectietool ‘Jongeren in de JGZ’ kan JGZ-ers helpen om te reflecteren op gehanteerde aanpak(ken), de manier van werken (zichzelf/team), en na te denken over doorontwikkeling. Ben je benieuwd hoe dat werkt? Of naar de ervaringen met de reflectietool? Of wil je graag meedenken?

Aanmelden

Meld je aan >

Meer informatie

Voor meer informatie over JGZ Live! ga je naar de JGZ Live! pagina of kun je contact opnemen met Ellen-Joan Wessels via ejwessels@ncj.nl.

Contactpersoon

Ellen-Joan Wessels

Telefoon: 06 - 13 27 67 62

E-mail: ejwessels@ncj.nl

Deel dit met je netwerk