JGZ Live! Voorproefje LPK Pubquiz

JGZ Live! is het online actualiteitenprogramma voor managers, staf- en beleidsmensen en professionals in de Jeugdgezondheid. Met wekelijks interessante gasten, actuele thema’s en inspirerende gespreksonderwerpen.
Datum
16 september 2020
Tijd
15:00-16:30 uur
Locatie
Online

Programma

Presentatie onderzoek: het vertrouwen van ouders in de JGZ
JGZ-er Suzanna van Dam, werkzaam bij de GGDZuid-Limburg, heeft onderzoek gedaan naar het vertrouwen van ouders in de JGZ. Suzanna deelt de uitkomsten van haar onderzoek over onder andere het basisvertrouwen en het niveau van hogere vertrouwen dat nodig is om gevoelige informatie te delen. Welke factoren beïnvloeden het vertrouwen van ouders in JGZ-professionals?

Ben jij benieuwd naar de resultaten? En denk jij graag mee met Suzanna over wat nodig is aan vervolgonderzoek met betrekking tot het vertrouwen van ouders in de JGZ? Meld je dan snel aan voor JGZ Live! 

De LPK Pubquiz
Wil jij op een interactieve manier leren hoe je het Landelijk Professioneel Kader (LPK) toepast in de praktijk? Doe dan mee met het voorproefje van de LPK PubQuiz tijdens JGZ Live! Na afloop van deze sessie kun je jouw organisatie aanmelden voor een volledige LPK Pubquiz onder begeleiding van een NCJ-adviseur. De NCJ-adviseur neemt jou en jouw collega’s op een speelse manier mee naar de theorie en praktische uitwerking van het LPK zodat jullie kennis weer up-to-date is. En om dat te bewijzen organiseren we in 2021 een landelijke finale!

Aanmelden

Meld je aan voor JGZ-Live! >

Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ellen-Joan Wessels via ejwessels@ncj.nl.

 

Contactpersoon

Ellen-Joan Wessels

Telefoon: 06 - 13 27 67 62

E-mail: ejwessels@ncj.nl

Deel dit met je netwerk