Nieuws 23 maart 2023

Vacatures bij het NCJ

Het Nederlands Centrum Jeugdgezondheid (NCJ) heeft twee vacatures openstaan. Hieronder lees je meer over de functies van communicatieadviseur en adviseur/projectleider richtlijnen.

Communicatieadviseur (32-36 uur)

Als communicatieadviseur bij het NCJ ben je onder andere verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van communicatieplannen. Je adviseert bij verschillende communicatievraagstukken en je kunt complexe materie snel eigen maken. Ben jij de energieke en creatieve communicatieadviseur die wij zoeken? Solliciteer dan nu! Stuur je CV en motivatie uiterlijk 5 april 12.00 uur naar communicatie@ncj.nl.

Bekijk de volledige vacature

Adviseur/projectleider richtlijnen (28-32 uur)

Wil jij bijdragen aan de kwaliteit van het JGZ richtlijnen programma? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als projectleider JGZ Richtlijnen coördineer je verschillende werkzaamheden binnen het programma en werk je samen met een hecht team. Met jouw kennis, ervaring en netwerk op het gebied van jeugdgezondheid en/of richtlijnen zet jij je in voor een gezonde jeugd in Nederland. Solliciteer nu en maak deel uit van ons team. Stuur je CV en motivatie uiterlijk 10 april naar (t.a.v. Trudy Dunnink, adjunct directeur) tdunnink@ncj.nl.

Bekijk hier de volledige vacature

Over het NCJ

Het NCJ is een preventie-expert en dé bondgenoot voor diegene die bij wil dragen aan de gezondheid van ieder kind en die schouderschap biedt aan ouderschap. Wij weten dat inzetten op preventie – het actief bevorderen en beschermen van ieders gezondheid – loont. Zorg redt levens, preventie generaties!

Lees meer over het NCJ

Team

Je komt terecht in een team met 27 collega’s op ons kantoor aan de Churchilllaan in Utrecht. De adviseurs van het NCJ zijn changemakers. Ze signaleren, confronteren en inspireren, gevraagd en ongevraagd. Ze laten zien dat er alternatieven zijn voor de huidige manier van denken en werken.

Bekijk ons team

Welkom op onze nieuwe website!

Heb je een gebruikersaccount? Dan ontvang je van ons een mail om je account opnieuw te activeren.