Nieuws 24 januari 2023

Informatieve video VoorZorg

Er is een informatieve video gemaakt voor iedereen die meer wil weten over het programma VoorZorg. Hoe is VoorZorg ontstaan? Voor wie is het bedoeld? Hoe komt het dat VoorZorg effectief is? Én hoe wordt VoorZorg uitgevoerd? Deze animatie vertelt het je in minder dan 3 minuten.

Enthousiaste reacties

Vorig jaar ontwikkelden we een animatievideo om de VoorZorgverpleegkundigen weer even mee te nemen in het wat en waarom van VoorZorg. Met deze animatie konden we in minder dan drie minuten aan iedereen weer even de basis laten zien. De reacties op de animatie waren ontzettend positief: ze vonden het  ‘professioneel’, ‘duidelijk’ en ‘een fijne opfrisser’.

Breed inzetbaar

Vrij snel ontvingen we dan ook de vraag of de animatie mocht worden gebruikt voor gesprekken met gemeenten en andere samenwerkingspartners. Dat was voor ons reden om een aangepaste, algemene versie te maken die breed inzetbaar is: voor gesprekken met gemeenten maar ook voor professionals die VoorZorg nog niet kennen. De video is te vinden via ons YouTube-kanaal of de pagina van VoorZorg en mag door iedereen bekeken en gedeeld worden.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Welkom op onze nieuwe website!

Heb je een gebruikersaccount? Dan ontvang je van ons een mail om je account opnieuw te activeren.