Nieuws 18 april 2019

Scholing over ouderschapstheorie door NCJ op locatie

Het NCJ mag 10 scholingen geven over de ouderschapstheorie van Alice van der Pas op locatie. Wil jij met collega’s uit het sociaal domein aan de slag om toe te werken naar een oudergerichte organisatie en aansluiten bij ouders? Meld je dan nu aan.

Voor wie?

De scholing is bedoeld voor collega’s die samenwerken in het sociaal domein, dus voor onderwijzend personeel, leerplichtambtenaren, opvoedondersteuners, jeugdhulp-, jeugdgezondheidszorg- en wijkteammedewerkers.

Inhoud van de scholing

Het NCJ, Ouders & Onderwijs en Gedragswerk bieden in het kader van de ambitie van de lansbrekers een 10-tal scholingsbijeenkomsten aan over ouderschap en aansluiten bij ouders. Tijdens deze interactieve bijeenkomst van maximaal 4 uur:

  • leer je over de ouderschapstheorie van Alice van der Pas
  • maak je kennis met buffer denken
  • leer je de principes van een oudervriendelijke organisatie
  • ga je veel met elkaar in gesprek over ouderschap (#hebheterover)

Met deze scholing versterk je de onderlinge samenwerking voor ouders.

Deelname informatie

Wil je met collega’s uit het sociaal domein samen aan de slag met het thema aansluiten bij ouders? Regel een zaaltje, tenminste twintig deelnemers vanuit verschillende hoeken, koffie en thee en we komen de training kosteloos bij jullie op locatie verzorgen.

Meer informatie en aanmelden

Wil je meer informatie over de scholing of wil je gebruik maken van dit scholingsaanbod? Neem contact op met Mark Weghorst op ouderschap@ncj.nl. Het NCJ mag de eerste tien trainingen kosteloos verzorgen.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Welkom op onze nieuwe website!

Heb je een gebruikersaccount? Dan ontvang je van ons een mail om je account opnieuw te activeren.