8 weken

Op deze pagina vind je alle DIY Van Wiechen Onderzoek video's voor kinderen in de leeftijd van 8 weken. Ook geven we bijbehorende vragen die aan ouders gesteld kunnen worden na het vertonen van de video's. Deze vragen dienen letterlijk te worden overgenomen.

Kenmerk 2 - Meebewegen met ogen en hoofd

Vragen:

  • Volgt uw kind uw gezicht door ogen en hoofd naar links mee te bewegen? (Ja / Nee / Ik kan het (nu) niet uitvoeren / Ik begrijp niet wat ik moet doen)
  • Volgt uw kind uw gezicht door ogen en hoofd naar rechts mee te bewegen? (Ja / Nee / Ik kan het (nu) niet uitvoeren / Ik begrijp niet wat ik moet doen)

Kenmerk 30 - Teruglachen

Vraag: Reageert uw kind door terug te lachen als u tegen uw kind praat of lacht? (Ja / Nee, nu niet, maar op andere momenten wel / Nee / Ik kan het (nu) niet uitvoeren / Ik begrijp niet wat ik moet doen)

Kenmerk 53 - De armen hetzelfde bewegen

Vraag: Beweegt uw kind de linkerarm en de rechterarm hetzelfde? (Ja / Nee / Ik kan het (nu) niet uitvoeren / Ik begrijp niet wat ik moet doen)

Kenmerk 53 - De benen hetzelfde bewegen

Vraag: Beweegt uw kind het linkerbeen en het rechterbeen hetzelfde? (Ja / Nee / Ik kan het (nu) niet uitvoeren / Ik begrijp niet wat ik moet doen)

Deel dit met je netwerk

Contactpersoon

Yvonne Vanneste

Telefoon: 06 - 83 77 83 91

E-mail: yvanneste@ncj.nl

Afspeellijst

Alle DIY Van Wiechen onderzoek video's voor kinderen in de leeftijd van 8 weken staan ook in een afspeellijst op Youtube. Desgewenst kun je deze ook gebruiken. Ga naar de afspeellijst