JGZ Vakmanschapsagenda

Waardengedreven vakmanschap gaat, naast ervaring opdoen, reflecteren en blijven leren, ook over ‘in verbinding zijn’. Het ademt kwaliteit en passie en is een voorwaarde voor de beste JGZ.

Het NCJ agendeert waardengedreven vakmanschap door met elkaar te ervaren en in gesprek te gaan. Wat we onder waardengedreven vakmanschap verstaan en waarom wij vinden dat aandacht hier- voor binnen de JGZ noodzakelijk is lees je in dit themadossier.

Waardengedreven

Waarom is het juist nu nodig om expliciet aandacht te vragen voor waardengedreven vakmanschap? Hoe kan waardengedreven vakmanschap bijdragen aan een sterke JGZ?

Lees meer

In verbinding

Werken vanuit waarden zorgt voor een verbonden, sterke en gemotiveerde JGZ-medewerker en gaat over ‘in ver- binding zijn’. Met o.a. jezelf, je beroeps- groep en de samenleving.

Lees meer

In contact met...

Door alles wat moet, vergeten wij onszelf soms en kunnen we de binding met ons vak en het plezier in ons werk verliezen. Herkenbaar? Dan is deze sessie wat voor jou of jouw team!

Lees meer


Samen in beweging

Het NCJ agendeert waardengedreven vakmanschap en wil samen met de JGZ, de beroepsgroepen en opleidings- instituten in beweging komen om de JGZ Vakmanschapsagenda verder vorm te geven.

Lees meer

Contactpersoon

Yvonne Vanneste

Telefoon: 06 - 83 77 83 91

E-mail: yvanneste@ncj.nl