Interactief webinar: Een gezonde leefomgeving voor het aanstaande kind en het voorkomen van Early Life Stress

18 juni 2024 16:30 - 18:00 Online

Wil jij komend jaar zwanger worden? Deze vraag mag veel meer gesteld worden door zorg- en hulpverleners. Deze vraag hoort bij goede zorg verlenen. Om aandacht te vragen voor de voorbereiding op een gezonde zwangerschap organiseert het actieprogramma Kansrijke Start van 17 tot en met 21 juni de themaweek Gezond Zwanger Worden. Op dinsdag 18 juni geeft NCJ-adviseur Ellen-Joan Wessels een webinar over Early Life Stress.

De Week van Gezond Zwanger Worden

Wil jij komend jaar zwanger worden? Deze vraag mag veel meer gesteld worden door zorg- en hulpverleners. Deze vraag hoort bij goede zorg verlenen. Om aandacht te vragen voor de voorbereiding op een gezonde zwangerschap organiseert het actieprogramma Kansrijke Start van 17 tot en met 21 juni de themaweek Gezond Zwanger Worden. De week richt zich in de eerste plaats op zorg- en hulpverleners die dagelijks contact hebben met mensen in de vruchtbare leeftijd (óók de mannen) met een mogelijke zwangerschapswens. Tijdens de week vinden verschillende webinars en activiteiten plaats die zorg- en hupverleners handvatten bieden om deze belangrijke vraag vaker te stellen.

Interactief webinar: Een gezonde leefomgeving voor het aanstaande kind en het voorkomen van Early Life Stress

Als stress bij kinderen chronisch wordt, dat wil zeggen frequent voorkomt of langdurig aanhoudt, noemen we dit Early Life Stress. In dit webinar vertellen we je alles over Early Life Stress en hoe je het voorkomt. Preventie van Early Life Stress begint al voor de zwangerschap. Voor een kansrijke start is het van belang dat de omgeving van het ongeboren kindje zo gezond mogelijk is. Wat kun jij als professional betekenen om de stress bij (aanstaande) ouders gezond te houden?

Voor dit webinar kun je je hier aanmelden.

Weten welke activiteiten er nog meer zijn en waar je als professional aan kunt deelnemen? Kijk dan op de Week van Gezond Zwanger Worden.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Welkom op onze nieuwe website!

Heb je een gebruikersaccount? Dan ontvang je van ons een mail om je account opnieuw te activeren.