Expertmeeting Klaar voor de Toekomst

In de expertmeeting Klaar voor de Toekomst gaan we onder leiding van Paul van der Velpen in gesprek over jongeren en de JGZ. Waar hebben jongeren behoefte aan en sluiten we daar als JGZ goed bij aan? Dit en meer bespreken we met elkaar op donderdag 7 oktober.
Datum
7 oktober 2021
Tijd
14:00 - 17:00 uur
Locatie
Online, via Zoom
Kosten
N.v.t.

De Jeugdgezondheidszorg heeft op basis van het Basispakket JGZ en het Landelijk Professioneel Kader een aanbod voor de jeugd van 0-18 jaar. Als we kijken naar wat we weten uit de literatuur over de ontwikkeling van jongeren in de levensfase van 12-18 jaar (met een mogelijke uitloop tot 23 jaar) en hun behoeften, doen we dan de goede dingen in de JGZ? Welke vragen hebben jongeren van 12-18 jaar? Welk aanbod heeft de JGZ in die periode? De vraag is ook of alle jongeren, als ze 18 jaar zijn, klaar zijn voor hun toekomst. Hebben ze dan nog iets nodig en zo ja, wat is de rol van de JGZ daarbij? 

Deze vragen komen aan bod in de expertmeeting ‘Klaar voor de Toekomst’ op donderdag 7 oktober 2021 (14.00 - 17.00 uur).

Onder leiding van Paul van der Velpen, voorzitter @Ease, voormalig directeur van de GGD Amsterdam en adviseur Publieke Gezondheid, presenteren experts hun visie over wat de JGZ in deze levensfase voor jongeren kan betekenen.

Programma

Het volledige programma volgt in september. Als je interesse hebt, kun je via onderstaande button aanmelden. Ook heb je de mogelijkheid om het formulier jouw vragen over dit onderwerp te stellen. 

Meld je aan >

Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Mark Weghorst via mweghorst@ncj.nl of Marga Beckers via mbeckers@ncj.nl

Deel dit met je netwerk