Première 'Ticket to the Tropics' voor JGZ-professionals

Deze bijeenkomst is geweest, bekijk voor meer informatie over de documentaire en de bijeenkomst de links onderaan dit bericht. Speciaal voor JGZ-professionals laten we een documentaire over hedendaags ouderschap zien op het NCJ, gevolgd door een inhoudelijke dialoog onder leiding van de documentairemaakster Renate Tromp. We reflecteren op wat we hebben gezien, we onderzoeken wat hedendaags ouderschap betekent voor de JGZ-professional van nu én we wisselen tips en ervaringen uit.
Datum
29 mei 2018
Tijd
15.00-17.00 uur uur
Locatie
NCJ, Churchillaan 11 (7e etage), Utrecht
Kosten
€25,- per persoon

In aanloop naar de internationale dag van de ouders (vrijdag 1 juni) organiseert het NCJ samen met de BV Familie de Week van de Ouders (28 mei tot en met 1 juni). We openen de week met de première van de documentaire ‘Ticket to the Tropics’. Dinsdag 29 mei laat het NCJ de documentaire aan JGZ-professionals zien. En gaan we met elkaar in gesprek over wat ouderschap inhoudt in de huidige maatschappij. 

Dus wil je:

  • Als een van de eersten deze documentaire zien; 
  • samen met vakgenoten onderzoeken wat aansluiten bij ouders betekent voor je professie;
  • meer kennis krijgen over het verschil tussen opvoederschap en ouderschap; 
  • én leren van ervaringen van anderen?

Kom dan op 29 mei van 15.00 (inloop vanaf 14.45) tot 17.00 uur naar deze première bij het NCJ (Churchilllaan 11, Utrecht). We hebben ruimte voor 50 JGZ-professionals dus geef je snel op via dit aanmeldformulier 

Bekijk ook:

Deel dit met je netwerk