NCVGZ 2020 (geannuleerd t.n.o.)

Na de succesvolle editie van het Nederlands Congres Volksgezondheid 2019 is het ook dit keer weer geluk om een nóg inspirerender programma samen te stellen. We nodigen je van harte uit voor het NCVGZ 2020 dat op woensdag 8 april plaatsvindt in Congrescentrum 1931 te Den Bosch.
Datum
8 april 2020
Tijd
08.45-18.00 uur
Locatie
Congrescentrum 1931, Den Bosch
Kosten
€225,-

De wereld om ons heen verandert. En het voelt anders dan anders. Dagelijks bereiken ons berichten over klimaatverandering, nieuwe technologieën, voedselveiligheid, etc. Deze veranderingen zijn van invloed op ons welzijn. In de waan van de dag en met de snelheid van alle veranderingen staan we (te) weinig stil bij wat er in de samenleving speelt, wat dit betekent voor de volksgezondheid en wat we met elkaar daarin te doen hebben.

De kracht van samen
Hoe zorgen we voor een eerlijke en inclusieve samenleving waarin gezondheid een centrale waarde inneemt? Vraagt dit om nieuwe vormen van samenwerking en bestuur? En zo ja, hoe dan?

Op 8 april brengen we wetenschap, beleid en praktijk bij elkaar. Vijf tracks nemen gezondheid als leidmotief om nieuwe verbindingen tot stand te brengen tussen onderwijs, gezondheidszorg, sport, sociaal beleid, de samenleving als geheel en met de (rol van de) mens centraal. Het NCJ organiseert samen met Movisie de track: 'Door andere ogen, samen met de samenleving'

Maak jij samen met ons de stap richting de gezonde samenleving van de toekomst?
We nodigen je van harte uit mee te doen!

Kijk voor meer informatie op: http://www.ncvgz.nl/

 

Contactpersoon

Valentine Ockhuizen

Telefoon: 06 - 11 51 73 31

E-mail: vockhuizen@ncj.nl

Deel dit met je netwerk