NCJ Werkconferentie (vervallen)

Professionals en managers in de JGZ hebben behoefte aan uitwisseling van ervaringen en het opdoen van inspiratie voor hun dagelijkse werk. Hiervoor organiseren wij vier keer per jaar een NCJ Werkconferentie.
Datum
5 november 2020
Tijd
- uur
Locatie
-

Sinds de coronacrisis hebben we vanuit onze NCJ locatie in Utrecht geen fysieke bijeenkomsten meer georganiseerd. Geen kennisnetwerken, geen innovatieateliers en geen werkconferenties. Vooralsnog houden we deze lijn aan. Daardoor zijn helaas ook de werkconferenties op 3 september en 5 november 2020 komen te vervallen.

Wel zijn er nieuwe initiatieven ontstaan en zijn bijeenkomsten omgezet naar online meetings. Zo hebben we nu wekelijks op een vast tijdstip JGZLive! met actuele onderwerpen, hebben we een online innovatiecafe voor specifieke vraagstukken en worden ook de JGZ innovatieateliers online aangeboden.

De werkconferenties willen we ook in een nieuw jasje steken en vanaf 2021 in een nieuwe stijl aanbieden. Hierover zijn we, samen met het programmateam, nog in overleg. Mocht je vragen of ideeën hebben hierover, laat het ons weten! Je kunt hiervoor contact opnemen met Ellen-Joan Wessels via ejwessels@ncj.nl

Contactpersoon

Ellen-Joan Wessels

Telefoon: 06 - 13 27 67 62

E-mail: ejwessels@ncj.nl

Deel dit met je netwerk