Landelijke bijeenkomst kwaliteitsmedewerkers

Op donderdag 20 mei van 10:30 uur tot 14:00 uur komen kwaliteitsmedewerkers uit het land online samen om kennis en ervaring uit te wisselen. Wil jij er ook bij zijn? Meld je dan nu aan!
Datum
20 mei 2021
Tijd
10:00 - 14: 00 uur
Locatie
Online, via Zoom
Kosten
N.v.t.

Lisa Oostdam is initiatiefnemer van deze landelijke bijeenkomst. Zij werkt sinds eind 2020 als kwaliteitsmedewerker bij de sector JGZ van de GGD Kennemerland. De rol van kwaliteitsaanjager beschrijft zij als breed en tegelijkertijd kan het ook solistisch zijn. In verbinding staan met andere JGZ-kwaliteitsfunctionarissen in het land, om van en met elkaar te leren, ziet zij als meerwaarde.

Het idee is om deze bijeenkomst daarom in het teken te laten staan van kennis maken en pijlen waar ieders behoeften liggen. Zelf is zij op het moment bezig met het inrichten van het kwaliteitsmanagementsysteem, waarover zij graag met de collega's over zou willen sparren. Er zijn echter vast veel onderwerpen waarbij het waardevol is om een kijkje in elkaars keuken te nemen. Samen en van elkaar leren is beter dan zelf het wiel opnieuw uitvinden, aldus Lisa. Dus deel ook jouw wens, behoeften en ideeën!

Aanmelden

Wil je erbij zijn? Meld je dan nu aan.

MELD JE AAN >

Meer informatie 

Wil je een actieve bijdrage leveren of heb je vragen, neem dan contact op met NCJ adviseur Ellen-Joan Wessels via ejwessels@ncj.nl.

Contactpersoon

Ellen-Joan Wessels

Telefoon: 06 - 13 27 67 62

E-mail: ejwessels@ncj.nl

Deel dit met je netwerk