Kennis on Tour

Het NCJ organiseert samen met AJN en V&VN Kennis on Tour: regionale bijeenkomsten over actuele thema’s, bestemd voor JGZ-professionals. In het najaar van 2018 maken we een tournee met een bijeenkomst over ‘Investeren in de eerste duizend dagen’ en ‘Hechting’.
Datum
24 september 2018
Tijd
16.00 - 20.00 uur
Locatie
Amsterdam
Kosten
€50,- p.p.

Investeren in de eerste duizend dagen is investeren in een gezonde en kansrijke nieuwe generatie. Een gezonde ontwikkeling en veilige hechting in deze periode maken het verschil voor de rest van het leven. De JGZ kan hierbij een cruciale rol spelen. Aanmelden voor één van de bijeenkomsten kan vanaf 1 juni.

De bijeenkomst vindt dit najaar ook plaats op:

Accreditatie wordt aangevraagd. 

Het programma

De bijeenkomst bestaat uit een lezing en een interactief deel, waarin we samen op zoek gaan naar de rol van en bijdrage door de jeugdgezondheidszorg ten aanzien van beide thema’s. De lezing tijdens de bijeenkomsten wordt verzorgd door Drs M.J. (Marja) Rexwinkel, klinisch psycholoog, psychotherapeut en Infant Mental Health Specialist. Marja is opleider op het gebied van het jonge kind, ouderschap en Infant Mental Health, en mede oprichter van het platform ‘1001 kritieke dagen’. Zij is werkzaam in eigen praktijk de OuderKindLijn waar vanuit bovenstaande geïntegreerde visie gewerkt wordt.

Meld je aan voor een bijeenkomst>

Bekijk ook:

Contactpersoon

Yvonne Vanneste

Telefoon: 06 - 83 77 83 91

E-mail: yvanneste@ncj.nl

Deel dit met je netwerk