JGZ Live! - Van beschermen naar versterken

JGZ Live! is het online actualiteitenprogramma voor managers, staf- en beleidsmensen en professionals in de Jeugdgezondheid. Met wekelijks interessante gasten, actuele thema’s en inspirerende gespreksonderwerpen.
Datum
26 oktober 2021
Tijd
15:00 - 16:30 uur
Locatie
Online, via Zoom
Kosten
N.v.t.

Programma

Herken jij dat er, naast het wijzen op risico’s, steeds meer aandacht komt voor het versterken en opbouwen van (veer)kracht? 

Ook VeiligheidNL heeft hun strategie doorontwikkeld waarbij ze zich, naast het beschermen van de allerjongsten, ook gaan richten op het versterken van het opgroeiende kind. Dus niet alleen risico’s vermijden maar kinderen ook leren met risico’s om te gaan. Uit doelgroeponderzoek binnen de JGZ zien we dat de JGZ interesse heeft in meer kennis over het versterken (bv. met behulp van workshops over risicovol spelen en het leren vallen).

Tijdens JGZ Live! neemt VeiligheidNL jullie mee in deze nieuwe strategie van beschermen naar meer versterken en kijk je naar een bijbehorende animatie. In dialoog verkennen we wat jullie van VeiligheidNL nodig hebben en jullie krijgen de kans om jullie mening en tips te delen over de eerste opzet van hun product. JGZ-ers die betrokken willen blijven bij hun productontwikkeling zijn van harte welkom.

Aanmelden

Meld je aan >

Meer informatie

Voor meer informatie over JGZ Live! ga je naar de JGZ Live! pagina of kun je contact opnemen met Ellen-Joan Wessels via ejwessels@ncj.nl.

Contactpersoon

Ellen-Joan Wessels

Telefoon: 06 - 13 27 67 62

E-mail: ejwessels@ncj.nl

Deel dit met je netwerk