Inspiratiebijeenkomst Waardengedreven vakmanschap

Het NCJ organiseert wederom een inspiratiebijeenkomst over Waardengedreven vakmanschap voor alle professionals die met jeugdigen en hun ouders werken. Aan de hand van een opname van de theatermonoloog van acteur Kees van Loenen maak je kennis met Waardengedreven vakmanschap. Wat verstaan we eronder? Wat kan het jou brengen en wat levert het de organisatie op? Het is zo ontzettend belangrijk om hier aandacht voor te hebben. Maar waarom? Meld je snel aan, er is een beperkt aantal plekken!
Datum
10 mei 2022
Tijd
14.00-17.00 uur uur
Locatie
Online via Zoom

We gaan met elkaar op zoek naar wat het voor professionals betekent om waardengedreven te werken. En naar hoe Waardengedreven vakmanschap professionals kan helpen om zich vol energie en vanuit de bedoeling te blijven inzetten voor jeugdigen en hun ouders.

BEKIJK HIER DE TEASER VAN DE THEATERMONOLOOG

Programma 14.00 - 17.00 uur:

 • Voorstellen
 • Introductie op Waardengedreven vakmanschap
 • Theatermonoloog
 • Korte pauze
 • Uiteen gaan in 4 groepen (45 min)
  - In verbinding met jezelf
  - In verbinding met de jeugdigen/ouders
  - In verbinding met de beroepsgroep
  - In verbinding met de maatschappij
 • Plenaire afronding

Aanmelden kan tot dinsdag 3 mei. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Als je je al eerder had opgegeven voor de geannuleerde bijeenkomst in maart en bij ons hebt aangegeven in mei aanwezig te zijn, hoef je je niet opnieuw aan te melden. Mocht je onverhoopt toch niet kunnen komen, meld je dan op tijd af bij Yvonne Vanneste. Dan is er weer een plek beschikbaar voor andere geïnteresseerden.

AANMELDEN

Contactpersoon

Yvonne Vanneste

Telefoon: 06 - 83 77 83 91

E-mail: yvanneste@ncj.nl

Deel dit met je netwerk