Met NCJ naar Dutch Design Week

De Dutch Design Week vindt van 20 tot en met 28 oktober plaats in Eindhoven. Het NCJ organiseert er voor de innovatiepioniers een speciaal programma op 22 oktober.
Datum
22 oktober 2018
Tijd
9.30 uur
Locatie
Igluu, Lichttoren 32, 5611 BJ Eindhoven

Het NCJ nodigt de Innovatiepioniers en hun managers uit samen met het NCJ naar de Dutch Design Week te gaan. Wij bieden daar een speciaal dagprogramma aan. 

Ochtendprogramma

Ideate verzorgt een werksessie naar aanleiding van de Masterclass Servicedesign die zij gaven tijdens het innovatieatelier van 20 juni

Wil je bijvoorbeeld meer vraaggericht werken binnen het nieuwe LPK, of gebruik maken van nieuwe technologische mogelijkheden? Deze ochtend leer je hoe je hiervoor oplossingen ontwerpt.

Lunch

Tijdens de lunch wil CJG Rijnmond de denkkracht en creativiteit van de innovatiepioniers gebruiken om mee te denken over hun nieuwe centrumlokatie. Dit doen ze aan de hand van drie innovatieve ideeën:

  • vrije inloop, ook in avond en weekend
  • digitale gastvrouw
  • spreekkamer 2.0

Middag

In de middag sluiten we aan bij het event georganiseerd door collega's ZuidZorg en de Zorgboog die op de Dutch Design Week het event 'Service design in de jeugdgezondheidszorg' organiseren. Deelnemers krijgen een beeld van het toepassen van service design in de jeugdgezondheidszorg van ZuidZorg en de Zorgboog. 

Ga je mee? Neem voor aanmelden en meer informatie contact op met Ellen-Joan Wessels via email ejwessels@ncj.nl of telefoon 06 - 13 27 67 62. 

Bekijk ook

 

 

Contactpersoon

Ellen-Joan Wessels

Telefoon: 06 - 13 27 67 62

E-mail: ejwessels@ncj.nl

Deel dit met je netwerk