Congres Motorische Ontwikkeling

De ontwikkeling van kinderen gaat op de diverse domeinen, waaronder motoriek en cognitie, normaal gesproken vanzelf. Soms echter niet. Waar moet je dan als hulpverlener op letten? Wat zijn symptomen die kunnen helpen in de beslissing om een kind met zijn ouders door te sturen? Welke adviezen moet je geven? Wat is te behandelen en op welke manier?
Datum
19 januari 2018
Tijd
8.45 uur
Locatie
Congrescentrum Reehorst. Bennekomseweg 24, Ede
Kosten
Het inschrijfgeld bedraagt bij vroegboeken en betalen (tot drie weken van te voren) 179 euro voor verpleegkundigen en 199 euro voor anderen. Bij inschrijven binnen drie weken voorafgaand aan de datum van de bijeenkomst wordt het inschrijfgeld met 30 euro verhoogd. Bij vier of meer tegelijk inschrijvende en betalende deelnemers van dezelfde organisatie geldt een korting van 20 euro per deelnemer.

Betere patroonherkenning zal voor kind en ouders leiden tot snellere diagnose en zo mogelijk behandeling. Het verbeteren van het herkennen van deze afwijkende beelden gebeurt deels met hulp van filmbeelden. Daarnaast is er aandacht voor behandeling, zoals interventies betreffende motorisch leren: goed zitten en hoe een kind te helpen binnen het onderwijs.

Deel dit met je netwerk