Onderwerp

Week voor Jeugdgezondheid

In de eerste week van juni organiseert het NCJ de ‘Week voor Jeugdgezondheid’. Een week waarin we beleid, praktijk en onderzoek verbinden om aandacht te vragen voor het belang van preventie voor gezonde, veerkrachtige generaties. Het thema dit jaar is ‘ruimte voor preventie’.

Première documentaire

We trappen de week op maandag 3 juni af in Het Huis Utrecht met de première van onze documentaire ‘Preventie: ons vak!’ en diverse gastsprekers. In deze documentaire, die is gemaakt in samenwerking met documentairemaakster Renate Tromp, staat preventie in de JGZ centraal.

‘Preventie: ons vak!’

Een documentaire over bijzondere professionals die van preventie hun vak hebben gemaakt. Wat doen we nu en in de toekomst voor gezonde generaties in Nederland en wat kan nog beter?

Programma première

Het programma van de première zal plaatsvinden tussen 14.30 uur en 17.00 uur, met inloop vanaf 14.00 uur en een afsluitende borrel direct na afloop van het plenaire programma.

De NCJ Preventie Prijs

Tijdens de Week voor Jeugdgezondheid reikt het NCJ de ‘NCJ-Preventie Prijs’ uit. Een prijs voor die ene speciale professional die van preventie een vak heeft gemaakt.

Lees hier alles over de NCJ Preventie Prijs en de voorwaarden voor nominatie.

Meer weten?

Joëlla Hendriks

communicatieadviseur

Lees meer over Joëlla Hendriks

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Welkom op onze nieuwe website!

Heb je een gebruikersaccount? Dan ontvang je van ons een mail om je account opnieuw te activeren.