Nieuws 31 maart 2021

Werving JGZ-professionals voor signaleringsinstrument ongezonde voeding en leefstijl

Het NCJ, TNO en het Erasmus MC zijn op zoek naar jeugdverpleegkundigen en jeugdartsen die tijdens hun werk rechtstreeks contact hebben met kinderen in de leeftijd van 6 maanden tot en met 6 jaar en willen meedenken over de preventie en de signalering van ongezonde voeding en leefstijl bij deze groep. Tevens zijn we op zoek naar enkele managers die mee wil praten over dit onderwerp.

Doel

Graag willen we inventariseren wat JGZ-professionals kan helpen bij de preventie en signalering van ongezonde voeding en leefstijl. Belangrijke vragen die we hebben zijn hoe je de preventie en signalering van ongezonde voeding en leefstijl nu aanpakt of een instrument je bij je hierbij zou kunnen helpen en hoe een dergelijk instrument er dan volgens jou uit zou moeten komen te zien.

Hoe

Focusgroep van ongeveer anderhalf uur (professionals) of een interview van 1 uur (manager) via Teams of ZOOM

Waarom

Jouw bijdrage is belangrijk voor ons om een instrument te ontwikkelen waarbij zowel JGZ professionals als ouders en kinderen baat hebben.

Wanneer

De focusgroep en interviews worden ingepland in de periode april-mei 2021. Er is hiervoor een vergoeding van €75,- vacatiegeld beschikbaar.

Meedoen?

Wil je meedoen? Neem bij interesse of vragen contact op met TNO onderzoeker Sophie Wins. Of neem contact op met Ondine Engelse via oengelse@ncj.nl.

Meer weten?

Ondine Engelse

adviseur

Lees meer over Ondine Engelse

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Welkom op onze nieuwe website!

Heb je een gebruikersaccount? Dan ontvang je van ons een mail om je account opnieuw te activeren.