Nieuws 10 juni 2016

Call for abstracts ‘Taalontwikkeling’

Op 1 december aanstaande organiseren het NCJ, de NSDSK, De Hanzehogeschool Groningen, de Universiteit van Utrecht, de NVLF en TNO een symposium over taalontwikkeling
in samenwerking met SCEM. Onderzoekers krijgen de gelegenheid op dit symposium hun onderzoek te presenteren.

Daarom nodigen wij promovendi en jonge enthousiaste onderzoekers uit hun onderzoek op het gebied van taalontwikkeling aan te melden.

Naast een posterpresentatie tijdens de pauzes, krijgen 10-20 onderzoekers ieder 1 minuut de tijd om hun onderzoek te presenteren op het podium (we laten je niet zwemmen en begeleiden je graag tot een mooie pitch!). Het mooie van deze korte presentaties is dat zij helpen de essentie van nieuwe onderzoeksresultaten over te brengen. En het publiek krijgt in korte tijd een goed overzicht van nieuwe onderzoeksprojecten en –resultaten.
Stuur dan vóór 15 juni jouw abstract naar jdesel@scem.nl. Het abstract mag max. 350 woorden omvatten, mag in het Nederlands of Engels worden ingestuurd en dient
in ieder geval de volgende onderdelen te bevatten: (i) Achtergrond, (ii) Doelstelling onderzoek, (iii) Methode, (iv) Resultaten, (v) Conclusie. De symposiumcommissie selecteert op basis van de relevantie en de wetenschappelijke kwaliteit van het onderzoek.

 

Call for abstracts

 

Welkom op onze nieuwe website!

Heb je een gebruikersaccount? Dan ontvang je van ons een mail om je account opnieuw te activeren.