Inspiratie

Op deze pagina vind je een selectie van relevante informatie en inspiratie. Bekijk onze NCJ-publicaties, luister onze podcasts, laat je inspireren door blogs of selecteer de thema’s waar jij benieuwd naar bent.

Tip: als je wilt filteren op zowel type als thema, vink ze hieronder dan allebei aan. 

Type’s

Thema’s

Nieuws 22 september 2023

Gezocht: kennis en kunde van JGZ (dokters)assistenten

JGZ (dokters)assistenten zijn op dit moment ondervertegenwoordigd bij richtlijnontwikkeling. En dat is een groot gemis! Ben jij werkzaam als JGZ (dokters)assistent? Meld je dan nu aan voor een van onze kennismakingsbijeenkomsten.

Nieuws 28 augustus 2023

Nieuwe JGZ Richtlijnmodule: Beeldbellen in de jeugdgezondheidszorg

Professionals in de jeugdgezondheidszorg kunnen vanaf nu gebruikmaken van de nieuwe JGZ Richtlijnmodule: Beeldbellen in de jeugdgezondheidszorg.

Nieuws 28 juni 2023

Professionals gezocht voor clusterwerkgroepen JGZ Richtlijnen

Wil je meedenken hoe JGZ Richtlijnen je beter kunnen ondersteunen bij je dagelijkse werkzaamheden? Wil je mee adviseren welke richtlijnmodules herzien moeten worden? En lijkt het je interessant om samen met andere experts te discussiëren over de beste aanbevelingen voor jouw vakgebied? Meld je dan aan als lid voor een van de 5 clusterwerkgroepen!

Nieuws 15 februari 2023

Meld je aan voor de clusterwerkgroep JGZ Richtlijnen

Wil je meedenken hoe JGZ Richtlijnen je beter kunnen ondersteunen bij je dagelijkse werkzaamheden? Wil je mee adviseren welke richtlijnmodules herzien moeten worden? En lijkt het je interessant om samen met experts te discussiëren over de beste aanbevelingen voor jouw vakgebied? Meld je dan aan als lid voor een van de 5 clusterwerkgroepen! De deadline voor de clusterwerkgroep ‘Opvoeden en ondersteunen’ is 15 maart a.s.

Nieuws 23 januari 2023

Nieuw instrument opsporing Duchenne: help mee testen

TNO heeft een kort signaleringsinstrument voor Duchenne ontwikkeld en is nu op zoek naar JGZ-organisaties die dit in de praktijk willen testen.

Nieuws 22 november 2022

Prioriteringsstudie JGZ richtlijnen en planning 2022-2026

Na het eerder verschenen adviesrapport ‘Modulaire vormgeving richtlijnen Jeugdgezondheidszorg’ kunnen we nu ook de prioriteringsstudie en de planning voor 2022-2026 delen.

Nieuws 17 november 2021

Behoeftepeiling JGZ Richtlijnen: jouw mening is belangrijk!

Welke JGZ Richtlijnen zijn aan herziening toe? En welke JGZ Richtlijnen hoeven niet te worden herzien, of zijn misschien overbodig? Voor het antwoord op deze vragen horen wij graag jouw mening!

Welkom op onze nieuwe website!

Heb je een gebruikersaccount? Dan ontvang je van ons een mail om je account opnieuw te activeren.