Workshop: relatiebeheer nieuwe stijl

Samenwerking valt of staat met de kwaliteit, vaardigheden, attitude, kennis, ervaring en continuïteit van mensen. Het is noodzakelijk om als gemeente, wijkteam, JGZ en onderwijs duurzaam in te zetten op meerdere elementen die helpen om effectief samen te werken. De basis van samenwerken ligt in ‘de menselijke maat’: het opbouwen van een werkrelatie waarbij men op elkaar en elkaars expertise vertrouwt. Aandacht voor het opbouwen van deze relatie is de basis voor samenwerking.

Type Workshop
Accreditatie

Nee

Waarom deze workshop?

Wil je meer als expert Jeugdgezondheid worden gezien? Een partner die actief en doorlopend meedenkt met de opdracht en vraagstukken van de gemeente? Een partner die toegevoegde waarde heeft los van commercieel belang. Een partner die proactief kennis en inspiratie brengt waardoor gemeenten je als een ondersteunende en ontzorgende partner ervaren?

Inhoud

Tijdens deze workshop leer je:

  • Wat kenmerken van jouw betekenisvolle relaties zijn. 
  • De bouwstenen voor het opbouwen van duurzame relaties.
  • Hoe je de beste klantervaring kunt bieden en verwachtingen kunt overtreffen. 
  • Hoe je opgebouwde relaties kunt behouden.
Opzet en werkwijze

Tijdens deze inspirerende en interactieve workshop krijg je via ervaringsgerichte oefeningen en uitwisselingen nieuwe inzichten, kennis en ideeën voor het bouwen aan betekenisvolle samenwerkingen. 

Dat doen we onder andere door te kijken wie jij zelf bent en waar je voor staat. En door met elkaar uit te wisselen hoe je waarde kunt toevoegen.

Duur 2,5 uur (incl. pauze)
Voor wie? Voor iedereen die wil reflecteren op de eigen rol van accounthouder, beleidsadviseur of relatiebeheerder en zichzelf wil uitdagen in een nieuwe rolopvatting om meer waarde te kunnen toevoegen.
Kosten Op aanvraag
Locatie In overleg (de workshop kan ook online gegeven worden)
Aanmelden Wil je je aanmelden? Vul het contactformulier in. 

Deel dit met je netwerk

Iedere organisatie is anders. Wij adviseren, ondersteunen en verbinden daarom ook op maat. 

Voor het onderwerp 'Early Life Stress' kun je contact opnemen met NCJ-adviseur Ellen-Joan Wessels

Contactformulier voor een vrijblijvend adviesgesprek >