Nieuwsbericht

Contactpersoon:
Ellen-Joan Wessels adviseur
Telefoon: 06 - 13 27 67 62
E-mail: ejwessels@ncj.nl

Landelijk innovatienetwerk aan het werk

vrijdag 06 oktober 2017

Woensdag 27 september kwam het landelijk innovatienetwerk (bestaande uit o.a. jeugdartsen, beleidsmakers, jeugdverpleegkundigen, projectmanagers en adviseurs) bijeen op een historische locatie: ‘Fort aan de Klop’ in Utrecht.

Innovatiepioniers van diverse JGZ-organisaties uit heel Nederland volgden o.a. een pitch van Robert van der Gaag, waarbij hij zocht naar collega’s voor de doorontwikkeling van www.pubergezond.nl. NCJ collega Margriet de Jager hield een pitch over het themadossier Kindermishandeling en gebruikte de denkkracht van het innovatieatelier voor een nieuwe inrichting van dit dossier. Ad van den Heuvel gaf een workshop ‘klantarena’ over luisteren naar je klant. Innovatiepioniers hebben zelf ervaren hoe het is om in een klantarena te zitten en zijn aan de slag gegaan met een draaiboek om deze kennis ook beschikbaar te maken voor andere JGZ-organisaties.

De kennis en ervaring die in het innovatieatelier worden opgedaan, stellen we graag beschikbaar voor de hele JGZ.

Er werden het afgelopen jaar meerdere klantarena’s georganiseerd. Hoe goed ken jij jouw klant? Lees de verslagen via onderstaande links:

Aansluiten bij het innovatienetwerk
Werk jij ook aan nieuwe thema’s en zoek je verbinding? Het NCJ innovatieatelier staat open voor nieuwe innovatiepioniers! Neem contact op met Ellen-Joan Wessels voor meer informatie of volg de pioniers via het Innovatienetwerk JGZ op Google+.

Bekijk ook: