Vacatures

Vacatures

Financieel administratief medewerker (28-32 uur per week)  

Blijf op de hoogte

Volg ons op LinkedIn en meld je aan voor onze nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van nieuwe vacatures.

Changemakers

De adviseurs van het NCJ zijn changemakers. Ze signaleren, confronteren en inspireren. Herken je je hierin? Een open sollicitatie sturen kan altijd.

 

Stage

Als NCJ willen we graag een geweldige stage-ervaring bieden aan de toekomstige generatie. Daarom hebben we regelmatig plek voor enthousiaste stagiaires. Ben jij een hardwerkende, zelfstandige, proactieve student die een stage ziet als een investering in zichzelf én in het NCJ dan nemen we jou graag tijdelijk op in ons team als volwaardig collega. Jij brengt ons de frisse visie van een buitenstaander en de actuele state of the art van je vakgebied. Samen gaan we voor een product dat ook echt gebruikt kan worden in het veld. Win-win!

Wij hebben ruimte voor allerlei studenten in bijvoorbeeld medische, sociale en communicatiewetenschappen. Omdat we geen structureel contact hebben met ouders en jeugdigen is een stage waarbij je direct contact met ‘cliënten’ moet hebben bij ons niet mogelijk. 

Wil jij bij ons solliciteren?

Stuur dan een mailtje naar Merian Bouwmeester, coördinator stages. Geef in je mail antwoord op de volgende vragen:

  • Welke opleiding volg je en bij welk instituut?
  • Wat voor type stage zoek je? Bijvoorbeeld onderzoek, praktijk etc.
  • Wanneer zou je stage moeten beginnen, hoeveel weken moet je stage duren en hoeveel uur per week ben je beschikbaar om stage te lopen?
  • Welke eisen zijn er aan de intern stagebegeleider als het gaat om opleidingsniveau en te besteden tijd?
  • Wat voor product moet jij aan het einde van je stage opleveren; bijvoorbeeld een stageverslag, een wetenschappelijk artikel, etc en in welke taal moet dit zijn?
  • En natuurlijk je motivatie: waarom wil je bij het NCJ stagelopen, welke thema’s en/of dossiers spreken je aan en waarom?

Deel dit met je netwerk

Contactpersoon

Mariska van Dongen

Telefoon: 030 - 760 04 05

E-mail: secretariaat@ncj.nl