Nieuws 23 januari 2024

Terugblik: Integrale Vroeghulp in vakblad VROEG

Vakblad VROEG bundelde alle NCJ-artikelen over IVH in de special: ‘Meer doen met Integrale Vroeghulp’. Integrale Vroeghulp (IVH) is tijdige hulp aan kinderen van 0 tot 7 jaar en hun ouders. De hulp wordt in het hele land ingezet bij vragen over ontwikkeling of gedrag.

Bekijk de special ‘Meer doen met Integrale Vroeghulp’

Over Integrale Vroeghulp

Integrale Vroeghulp bundelt kennis en ervaring van alle professionals binnen de keten van zorg en onderwijs. In die multidisciplinaire aanpak komen we sneller tot oplossingen.

Integrale Vroeghulp c.q. Expertise teams jonge kind zorgen voor goede schakels tussen vroegsignalering, integrale diagnostiek, gezinsondersteuning en de afstemming van onderwijs en zorg. Hierdoor hebben ouders snel toegang tot de juiste diagnostiek, passende zorg en passend onderwijs. Een coördinator speelt – als ketenregisseur van het jonge kind-netwerk – een centrale rol.

Bekijk de website van Integrale Vroeghulp

Over Vakblad VROEG

Vakblad Vroeg is hét kennisplatform voor professionals die werken met zwangeren en jonge kinderen en hun ouders. Paradepaardje is het kwartaalmagazine VROEG. Voor professionals die zorg verlenen aan zwangere vrouwen en kinderen van 0 tot 7 jaar biedt het VROEG magazine een schat aan informatie. Tot de doelgroep behoren IMH-specialisten, kinderartsen en -psychologen, logopedisten, ergotherapeuten, fysiotherapeuten, JGZ-verpleegkundigen en medewerkers in de reguliere en medische kinderopvang.

Ga naar vakbladvroeg.nl/abonneren om je te abonneren op Vakblad VROEG. Doe je dat voor 26 januari dan profiteer je van een aantrekkelijke korting.

Meer weten?

Ondine Engelse

adviseur

Lees meer over Ondine Engelse

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Welkom op onze nieuwe website!

Heb je een gebruikersaccount? Dan ontvang je van ons een mail om je account opnieuw te activeren.