NCJInspiratieSchrijf je nu in voor Jeugd in Onderzoek op 8 april 2021!
Nieuws31 maart 2021
Schrijf je nu in voor Jeugd in Onderzoek op 8 april 2021!
Op donderdag 8 april 2021 is de 16e editie van Jeugd in Onderzoek, plaats: de ontmoetingsplek voor iedereen die betrokken is bij de jeugd- en onderwijssector. Het NCJ is mede-organisator van dit evenement. We hebben ook dit jaar weer een interessant en afwisselend programma kunnen samenstellen, met als extra thema voor deze editie ‘Gelijke Kansen’. De bijeenkomst vindt online plaats.
Tijdens het middagprogramma spreken twee inspirerende keynote speakers: Annemiek Harder, bijzonder hoogleraar aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en Gwyther Rees, onderzoeker van UNICEF Office of Research – Innocenti. Ook Sabine Severiens, hoogleraar aan de Erasmus Universiteit en tevens ambassadeur van Jeugd in Onderzoek 2021, komt aan het woord
De dag zal worden afgesloten met een digitale borrel, waar de mogelijkheid is om elkaar ‘digitaal’ te ontmoeten.
Schrijf je nu in door middel van het aanmeldformulier geef je meteen aan welke sessies je wilt volgen. Op die manier stel je een persoonlijk programma samen!
Rotavirusvaccinatie voor zuigelingen: update registratieprotocol
Vanaf januari 2024 biedt de JGZ de rotavirusvaccinatie aan zuigelingen aan. Het NCJ heeft een registratieprotocol gemaakt dat beschrijft welke BDS-elementen gebruikt worden voor de registratie van deze vaccinatie.
Nieuws28 november 2023
Aandacht voor veerkracht en balans van ouders
Een grote groep ouders heeft moeite met terugveren na de COVID-19 pandemie, laten bevindingen van de voorgaande Balansmeter peilingen zien. Het NCJ wil bijdragen door inzicht te blijven geven in de draagkracht en draaglast van ouders in Nederland. Daarom is de Balansmeter weer beschikbaar van 29 november t/m 20 december. Deel de Balansmeter onder ouders!
Nieuws27 november 2023
Doktersassistenten laten hun stem horen!
Het NCJ is samen met de NVDA in gesprek gegaan met doktersassistenten om inzicht te krijgen in hoe we doktersassistenten beter kunnen betrekken bij het inrichten van de richtlijnen om ervoor te zorgen dat preventieve zorg voor (aanstaande) ouders en kinderen van hoge kwaliteit is en blijft.
Welkom op onze nieuwe website!
Heb je een gebruikersaccount? Dan ontvang je van ons een mail om je account opnieuw te activeren.