Nieuws 26 maart 2018

Rookvrije Generatie Awards 2018 uitgereikt

19 maart vonden de Rookvrije Generatie Awards plaats in het Nijntje Museum in Utrecht. Met de Rookvrije Generatie Awards worden organisaties en mensen in het zonnetje gezet die zich hebben ingezet voor de Rookvrije Generatie. Dit jaar werden er 58 initiatieven in 6 categorieën genomineerd.

De Rookvrije Generatie Awards is een initiatief van de Rookvrije Generatie, opgericht door Hartstichting, KWF Kankerbestrijding en het Longfonds. De Rookvrije Generatie heeft als ambitie om opgroeiende kinderen te beschermen tegen tabaksrook en de verleiding om te gaan roken. De Rookvrije Generatie Awards zijn opgezet om initiatieven te belonen en te stimuleren die ervoor zorgen dat kinderen rookvrij opgroeien. Bekijk hieronder het videoverslag van de awards.

Dit jaar werden er 58 initiatieven in 6 categorieën genomineerd voor de awards. Taskforce Rookvrije Start heeft de Rookvrije Generatie Award 2018 gewonnen in de categorie ‘Zorg’. Bij Taskforce Rookvrije Start slaan zorgprofessionals de handen ineen om ervoor te zorgen dat kinderen een rookvrije start hebben.

Bekijk alle winnaars per categorie >

Alliantie Nederland Rookvrij

Het NCJ is sinds 2016 aangesloten bij de Alliantie Nederland Rookvrij; een samenwerkingsverband van publieke en private organisaties. De alliantie heeft als doel om er samen voor te zorgen dat niemand meer (over)lijdt aan de gevolgen van roken.

Bekijk ook:

Welkom op onze nieuwe website!

Heb je een gebruikersaccount? Dan ontvang je van ons een mail om je account opnieuw te activeren.