Nieuws 19 oktober 2017

Per 1 februari 2018 beschikbaar: stageplaats Communicatie

Ben jij een proactieve, daadkrachtige HBO of WO student communicatie? Heb je een vlotte pen en wil je graag ervaring opdoen met het schrijven van (web)teksten, het organiseren van bijeenkomsten en het actief inzetten van sociale media? Werk je graag samen maar kun je ook zelfstandig werken? Dan is de vacature ‘Stagiair Communicatie’ misschien iets voor jou?!

Het NCJ zoekt per 1 februari 2018 een opvolger voor Maud, onze huidige stagiair communicatie. Maud vertelt: ‘Ter invulling van mijn minor van de studie Communicatie- en Informatiewetenschappen aan de Radboud Universiteit in Nijmegen besloot ik een stageplek te zoeken om praktijkervaring op te doen. Al snel kwam ik bij het NCJ terecht, een keuze waar ik absoluut geen spijt van heb! Van september 2017 t/m januari 2018 ondersteun ik de communicatieadviseur met allerlei taken en projecten op het gebied van communicatie, zowel intern als extern. Ik start de dag met het monitoren van de sociale media en plaats zelf wat berichtjes. Verder schrijf ik nieuwsberichten, ondersteun ik bij bijeenkomsten, werk ik mee aan de maandelijkse nieuwsbrief, houd ik de statistieken bij en help ik collega’s met vragen m.b.t. de communicatie. Soms best druk, maar erg leuk en leerzaam! Helaas moet ik dus eind januari 2018 het NCJ weer gaan verlaten en terug naar de collegebanken. Daarom zijn we opzoek naar een enthousiaste stagiair die vanaf februari 2018 het stokje van mij overneemt. Heb je vragen over mijn stage-ervaring bij het NCJ? Neem contact met mij op via: mvdheijden@ncj.nl.’

Jouw profiel
Het NCJ zoekt een communicatief vaardige persoonlijkheid met een praktische inslag. Je volgt een HBO/WO opleiding of bent recent afgestudeerd en wilt werkervaring opdoen op het gebied van communicatie. Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en een vlotte pen zijn een must. Je weet goed de weg in de online wereld. Je denkt in kansen en houdt daarbij continu de vraag en behoefte van de doelgroep voor ogen. 

Functie-eisen

  • Je bent een communicatief vaardige HBO/WO-student of bent recent afgestudeerd. 
  • Je bent proactief en leergierig.
  • Je hebt een vlotte pen en beheerst het Nederlands uitstekend. 
  • Je werkt graag samen én kunt goed zelfstandig werken.
  • Je hebt enige kennis van (de zakelijke) inzet van social media en bij voorkeur enige ervaring met (web)redactie.
  • Je bent 3 à 4 dagen per week beschikbaar voor een periode van minimaal 5 maanden.

Bekijk de volledige vacature hier

Geïnteresseerd?
Enthousiast geworden en herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Stuur je CV en een beknopte motivatie naar lsintniklaas@ncj.nl, t.a.v. Linda Sintniklaas (communicatieadviseur).

 

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Welkom op onze nieuwe website!

Heb je een gebruikersaccount? Dan ontvang je van ons een mail om je account opnieuw te activeren.