Nieuws 24 januari 2023

Nieuw: e-learning opsporen oogafwijkingen in JGZ Academie

Vanaf nu is de e-learning Opsporen oogafwijkingen beschikbaar in de JGZ Academie. De e-learning sluit aan bij de richtlijn Opsporen oogafwijkingen.

In de e-learning leer je hoe je als JGZ-professional oogafwijkingen in de dagelijkse werkpraktijk opspoort en wat de juiste vervolgstappen zijn. Dit gebeurt aan de hand van 4 praktijkverhalen. Je maakt kennis met vier kinderen in verschillende leeftijden en van verschillende afkomst. Je leert verschillende oogaandoeningen herkennen en krijgt verdiepende tips voor de uitvoering van het oogonderzoek op verschillende leeftijden. De e-learning sluit af met een kennistoets.

E-learning beschikbaar via JGZ Academie

De e-learning is beschikbaar in de JGZ Academie. Je vindt de e-learning als volgt:

  1. Log in bij de JGZ Academie.
  2. Klik bovenin op ‘Catalogus’ en vervolgens op ‘E-learnings JGZ richtlijnen’.
  3. Klik op de e-learning ‘Opsporen oogafwijkingen’.

Accreditatie

Accreditatie voor de e-learning is aangevraagd voor doktersassistenten, jeugdverpleegkundigen, verpleegkundig specialisten en jeugdartsen. In de JGZ Academie vind je bij de trainingsdetails van de e-learning een actuele status van de aanvraag per beroepsgroep.

Over de JGZ Academie

De JGZ Academie biedt e-learningmodules voor JGZ-professionals (jeugdartsen, verpleegkundig specialisten, jeugdverpleegkundigen of doktersassistenten). Deze modules zijn bedoeld om te oefenen met nieuwe kennis en vaardigheden afkomstig uit JGZ-richtlijnen en bestaande kennis up-to-date te houden.
Lees meer

Meer weten?

Madelon Meijer-Hoogeveen

onderzoeker, adviseur

Lees meer over Madelon Meijer-Hoogeveen

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Welkom op onze nieuwe website!

Heb je een gebruikersaccount? Dan ontvang je van ons een mail om je account opnieuw te activeren.