Nieuws 30 juni 2016

Nieuw: Impulsbijeenkomsten voor professionals en teams

De JGZ beleeft dynamische tijden, waarin steeds meer van professionals wordt gevraagd. Het NCJ biedt sinds kort Impulsbijeenkomsten op maat om JGZ-professionals en teams te ondersteunen en te inspireren in deze dynamiek.

Samen ervaren

Het NCJ onderschrijft het belang van professionalisering en is ervan overtuigd dat professionals de kwaliteit van de JGZ bepalen. Daarom verzorgt het NCJ Impulsbijeenkomsten waarin professionals en teams met elkaar aan de slag gaan. Je ervaart hoe je vorm kunt geven aan samenwerking, zelfsturing, gelijkwaardig partnerschap en eigenaarschap. De Impulsbijeenkomsten worden met de JGZ-organisatie op maat ingevuld. Het basisprogramma bestaat uit drie dagdelen en vindt plaats bij de JGZ organisatie, maar er zijn vele varianten mogelijk. De bijeenkomsten geven professionals meer inzicht in hun grondhouding omtrent gelijkwaardig partnerschap en geven een impuls aan het ontwikkelproces van zowel team als professional.

Meer informatie

Wil je meer weten over ons aanbod of met het het NCJ een Impulsbijeenkomst organiseren? Neem dan contact met je accounthouder of met Marieke Timmermans, tel: 030 760 04 04.

 

Welkom op onze nieuwe website!

Heb je een gebruikersaccount? Dan ontvang je van ons een mail om je account opnieuw te activeren.