Nieuws 28 augustus 2020

LPK PubQuiz met landelijke finale!

Wil jij op een interactieve manier leren hoe je het Landelijk Professioneel Kader (LPK) beter kunt integreren in jouw werk? Meld je dan nu aan voor de online LPK PubQuiz. Een NCJ-adviseur neemt jullie op een speelse manier mee naar de theorie en praktische uitwerking van het LPK zodat jullie kennis weer up-to-date is.

Tijdens het Innovatieatelier op woensdag 24 juni is er, in samenwerking met de innovatiepioniers, een nieuw product ontwikkeld: de LPK PubQuiz. Met de LPK Pubquiz kun je op een leuke en eenvoudige manier de kennis over het LPK binnen jouw organisatie bijspijkeren. In de vorm van een online PubQuiz neemt een NCJ-adviseur per sessie maximaal 95 collega’s mee langs alle relevante onderwerpen binnen het LPK. Een uurtje spelen en je bent weer helemaal geïnspireerd!

Landelijke finale

Ben jij binnen jouw organisatie op plaats 1 of 2 geëindigd? Dan verdien je een plekje in de eregalerij op onze website en je bent gekwalificeerd voor de landelijke finale medio 2021. Tijdens de landelijke finale strijden JGZ-organisaties om de eretitel ‘LPK-ambassadeur van het Jaar’.

Praktische informatie

Voor wie: alle JGZ-professionals
Datum en tijd: in overleg
Locatie: online
Aantal deelnemers per sessie: maximaal 95 deelnemers
Kosten per sessie: 200 euro per sessie; de eerste 5 aanmeldingen krijgen de LPK PubQuiz gratis aangeboden.

*De LPK PubQuiz is uit te breiden met een aantal organisatie specifieke vragen. Voor de maatwerk uitbreiding worden kosten in rekening gebracht.

Meld je aan en een NCJ-adviseur neemt contact met jou op >

Wil je meer weten? Een voorproefje zien of direct een PubQuiz voor jouw organisatie boeken? Neem contact op met Ellen-Joan Wessels.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Welkom op onze nieuwe website!

Heb je een gebruikersaccount? Dan ontvang je van ons een mail om je account opnieuw te activeren.