
Vacatures bij het NCJ
Het Nederlands Centrum Jeugdgezondheid (NCJ) heeft twee vacatures openstaan. Hieronder lees je meer over de functies van communicatieadviseur en adviseur/projectleider richtlijnen.
Nieuws 28 augustus 2020
Wil jij op een interactieve manier leren hoe je het Landelijk Professioneel Kader (LPK) beter kunt integreren in jouw werk? Meld je dan nu aan voor de online LPK PubQuiz. Een NCJ-adviseur neemt jullie op een speelse manier mee naar de theorie en praktische uitwerking van het LPK zodat jullie kennis weer up-to-date is.
Tijdens het Innovatieatelier op woensdag 24 juni is er, in samenwerking met de innovatiepioniers, een nieuw product ontwikkeld: de LPK PubQuiz. Met de LPK Pubquiz kun je op een leuke en eenvoudige manier de kennis over het LPK binnen jouw organisatie bijspijkeren. In de vorm van een online PubQuiz neemt een NCJ-adviseur per sessie maximaal 95 collega’s mee langs alle relevante onderwerpen binnen het LPK. Een uurtje spelen en je bent weer helemaal geïnspireerd!
Ben jij binnen jouw organisatie op plaats 1 of 2 geëindigd? Dan verdien je een plekje in de eregalerij op onze website en je bent gekwalificeerd voor de landelijke finale medio 2021. Tijdens de landelijke finale strijden JGZ-organisaties om de eretitel ‘LPK-ambassadeur van het Jaar’.
Voor wie: alle JGZ-professionals
Datum en tijd: in overleg
Locatie: online
Aantal deelnemers per sessie: maximaal 95 deelnemers
Kosten per sessie: 200 euro per sessie; de eerste 5 aanmeldingen krijgen de LPK PubQuiz gratis aangeboden.
*De LPK PubQuiz is uit te breiden met een aantal organisatie specifieke vragen. Voor de maatwerk uitbreiding worden kosten in rekening gebracht.
Meld je aan en een NCJ-adviseur neemt contact met jou op >
Wil je meer weten? Een voorproefje zien of direct een PubQuiz voor jouw organisatie boeken? Neem contact op met Ellen-Joan Wessels.
Het Nederlands Centrum Jeugdgezondheid (NCJ) heeft twee vacatures openstaan. Hieronder lees je meer over de functies van communicatieadviseur en adviseur/projectleider richtlijnen.
Het 146e OMT heeft in februari 2023 geadviseerd om de specifieke maatregelen met betrekking tot COVID-19 te stoppen en voortaan generieke maatregelen toe te passen voor respiratoire infecties. GGD-testlocaties zullen daarom worden afgebouwd. Uiteraard kunnen mensen zelf besluiten een zelftest te doen.
Een multidisciplinair hulpaanbod kan voorkomen dat ouders met de zorgen over hun jonge kind van het kastje naar de muur worden gestuurd. Alleen dwarsbomen de alsmaar oplopende wachttijden deze aanpak meer en meer. Het team Aanpak Wachttijden pleit voor structurele systeemoplossingen.
"*" geeft vereiste velden aan