Nieuws 23 januari 2024

Jeugd in Onderzoek 2024: thema bekend en start indienen deelsessies

Donderdag 26 september 2024 vindt de nieuwe editie van Jeugd in Onderzoek plaats. Het thema dit jaar is Bestaanszekerheid voor elk gezin: een collectieve opgave. Het is nu mogelijk om deelsessies in te dienen. Naar verwachting kun je je vanaf mei 2024 inschrijven voor het evenement. 

Ben je betrokken bij onderzoek in de onderwijs- of jeugdsector en wil je (tussentijdse) resultaten delen met onderzoekers, praktijkprofessionals, beleidsmakers en andere geïnteresseerden in de onderwijs- en jeugdsector? Dien dan een voorstel voor een deelsessie in. Dat is mogelijk tot en met maandag 1 april 2024.

Dien een deelsessie in

Lees meer over het thema

Dé ontmoetingsplek voor iedereen in de jeugd- en onderwijssector

Jeugd in Onderzoek is dé ontmoetingsplek voor iedereen in de jeugd- en onderwijssector. We organiseren één keer per jaar een dag vol ontmoetingen en interactie. Met kennisuitwisseling en het stimuleren van het gebruik door professionals, gemeenten, onderwijs en opleidingen. Zodat ouders en jeugdigen hiervan profiteren.

Op de hoogte blijven?

Bekijk de website van Jeugd in Onderzoek voor meer informatie of volg Jeugd in Onderzoek op LinkedIn.

NCJ onderzoekers

Het NCJ schrijft mee en participeert in onderzoeksaanvragen, doet zelf toegepast wetenschappelijk onderzoek en ondersteunt bij de implementatie van onderzoeksresultaten. Wil jij het NCJ als sparringpartner voor onderzoek in het domein van jeugdgezondheid? Neem contact met ons op.

Onze onderzoekers

Meer weten?

Ingrid Staal

onderzoeker, adviseur

Lees meer over Ingrid Staal

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Welkom op onze nieuwe website!

Heb je een gebruikersaccount? Dan ontvang je van ons een mail om je account opnieuw te activeren.