
Vacatures bij het NCJ
Het Nederlands Centrum Jeugdgezondheid (NCJ) heeft twee vacatures openstaan. Hieronder lees je meer over de functies van communicatieadviseur en adviseur/projectleider richtlijnen.
Nieuws 20 december 2016
Door nieuwe technologische middelen kunnen we beter communiceren en samenwerking met partners binnen en buiten de sector versterken. Bovendien stelt het ouders, kinderen en jongeren in staat meer regie te voeren op hun eigen gezondheid en welzijn. In 2017 willen we tot een sectorbrede Techagenda komen voor de JGZ voor het komende decennium. De agenda geeft richting aan een selecte verzameling van thema’s en/of werkgebieden waarop de JGZ innoveert.
In het laatste kwartaal van 2016 is het NCJ gestart met een rondje langs managers, innovatoren en samenwerkingspartners om te inventariseren hoe men tegenover een sectorbrede Techagenda aankijkt. De meningen blijken verdeeld maar over één ding is iedereen het eens: je wilt digitale innovaties veel meer voor de hele sector ontwikkelen, in plaats van alleen voor jouw eigen (groep van) JGZ-organisatie(s). In de huidige situatie maakt het DD JGZ dat lastig, doordat verschillende organisaties met verschillende DD JGZ’s werken. Het NCJ gaat dan ook aan de slag met een Techagenda die mogelijkheden biedt voor alle JGZ-organisaties. Ongeacht het DD JGZ dat gebruikt wordt. Zodat de Techagenda de héle sector kan versterken. Doet iedereen mee?
Paula Zwijgers gaat vanuit het NCJ aan de slag met de Technologie agenda. Voor vragen en meer informatie kun je bij haar terecht.
Het Nederlands Centrum Jeugdgezondheid (NCJ) heeft twee vacatures openstaan. Hieronder lees je meer over de functies van communicatieadviseur en adviseur/projectleider richtlijnen.
Het 146e OMT heeft in februari 2023 geadviseerd om de specifieke maatregelen met betrekking tot COVID-19 te stoppen en voortaan generieke maatregelen toe te passen voor respiratoire infecties. GGD-testlocaties zullen daarom worden afgebouwd. Uiteraard kunnen mensen zelf besluiten een zelftest te doen.
Een multidisciplinair hulpaanbod kan voorkomen dat ouders met de zorgen over hun jonge kind van het kastje naar de muur worden gestuurd. Alleen dwarsbomen de alsmaar oplopende wachttijden deze aanpak meer en meer. Het team Aanpak Wachttijden pleit voor structurele systeemoplossingen.