Nieuws 31 mei 2018

Drie nieuwe projecten met subsidie van ZonMW

Het NCJ start met drie nieuwe projecten met subsidie van ZonMw: het ‘Richtlijnenspel’, ‘Blauw Prenatale Registratie’ en ‘Samen E-learning maken, Samen delen’.

Het Richtlijnenspel

Het Richtlijnenspel is een project, samen met Redgrasp, de ontwikkelaar van het platform, om de JGZ-richtlijnen laagdrempelig te ontsluiten voor de professionals. Het spel vertaalt complexe materie naar de praktijk: ‘wat doe jij in deze situatie’? Lancering van het spel is in september 2018. Neem voor meer informatie over het Richtlijnenspel contact op met Jan van den Brule via jvdbrule@ncj.nl.

Blauw Prenatale Registratie

NCJ en TNO onderzoeken in dit project​ samen met de jeugdgezondheidszorg ​hoe goede registratie en dossiervorming voor individuele zorg aan aanstaande ouders door de JGZ in een prenataal registratiesysteem gerealiseerd kan worden. Het doel is om de continuïteit en kwaliteit van zorg bij prenatale begeleiding door de JGZ te bevorderen. Het resultaat is een pakket van eisen waaraan een prenataal registratiesysteem moet voldoen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ondine Engelse via oengelse@ncj.nl.

Samen E-learning maken, Samen delen

In dit project wordt een efficiënte werkwijze opgezet die afstemming en samenwerking tussen JGZ-organisaties mogelijk maakt bij het zelf ontwikkelen van e-learning en blended learning. Meer informatie of meedoen? Neem contact op met Inge Oreel via ioreel@ncj.nl.

Bekijk ook:

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Welkom op onze nieuwe website!

Heb je een gebruikersaccount? Dan ontvang je van ons een mail om je account opnieuw te activeren.