Nieuws 24 oktober 2016

Bijeenkomst ‘Integraal samenwerken; vraagstukken én oplossingen’

Welke vraagstukken spelen er rond samenwerking in én met sociale wijkteams en wijkteams jeugd? En welke oplossingen zie je hiervoor in de praktijk? Heb je hierover ideeën? Kom dan naar de bijeenkomst ‘Integraal Samenwerken; vraagstukken én oplossingen’ op 17 november in Utrecht.

Tijdens deze bijeenkomst komen tien actuele vraagstukken aan bod die naar voren springen in recente onderzoeken en evaluaties. Samen willen we de oplossingen verkennen die jullie als medewerkers van wijkteams, professionals en beleidsmakers in de praktijk hebben ontwikkeld en de oplossingsrichtingen die volgens jullie kunnen bijdragen aan betere samenwerking. Alle inbreng wordt opgenomen in een handreiking die eind dit jaar verschijnt en landelijk wordt verspreid.

Met je deelname help je collega’s om samenwerking op lokaal niveau te verbeteren, randvoorwaarden hiervoor in te vullen én om samen te werken volgens de gedachte één huishouden-één plan-één regisseur.

Praktische zaken

  • Deelname is gratis (het aantal plaatsen is beperkt). Aanmelden doe je bij Anja Veenstra en kan tot 3 november. Je ontvangt na aanmelding een bevestiging en het programma.
  • Voor wie: medewerkers van sociale wijkteams en wijkteams jeugd en professionals en beleidsmedewerkers die hiermee samenwerken.
  • Wanneer: Donderdag 17 november 2016, 13.00 – 16.30 uur
  • Locatie: Utrecht

 

De bijeenkomst is een initiatief van Integraal Werken in de Wijk

 

Welkom op onze nieuwe website!

Heb je een gebruikersaccount? Dan ontvang je van ons een mail om je account opnieuw te activeren.