Nieuws 29 juni 2022

Aanmelden Jeugd in Onderzoek

De inschrijving voor Jeugd in Onderzoek is geopend. Dé ontmoetingsplek voor iedereen in de jeugd- en onderwijssector. We kijken ernaar uit om elkaar weer te ontmoeten op 22 september in 1931 Congrescentrum ’s Hertogenbosch. Ben jij er ook bij?

Thema ‘Mentaal welbevinden en veerkracht’
In het plenaire ochtendprogramma hoor je hoe het gaat met het ‘Mentaal welbevinden en veerkracht’ van jongeren. Keynote-speaker Marloes Kleinjan, hoogleraar mentale gezondheidsbevordering van de jeugd aan de Universiteit Utrecht en programmahoofd Jeugd bij het Trimbos-instituut en keynote-speaker Femke Kaulingfreks, lector Jeugd en Samenleving bij hogeschool Inholland in Amsterdam gaan hier ieder vanuit hun eigen expertise op in en vertellen je welke kennis en ervaring zij hebben opgedaan om dit te verbeteren. In een gesprek met het panel en de zaal praten we hier onder leiding van de duo-voorzitters, Merel van Dorp en een jongere, verder over door.

42 deelsessies in 3 rondes
In het middagprogramma kan je kiezen uit 42 deelsessies in 3 rondes. Bestaande uit masterclasses, workshops, lezingen, pitches en netwerktafels. Naast het hoofdthema ‘Mentaal welbevinden en veerkracht’ staan hierbij de volgende thema’s centraal:

  • Wat werkt voor wie en waarom?
  • Hoe versterken we preventie en wat levert het op?
  • Hoe werken we beter samen?

Neem voor het hele programma een kijkje op de website.

Aanmelden
Ga jij op 22 september geïnspireerd naar huis? En wil je met zekerheid kunnen deelnemen aan al jouw favoriete deelsessies? Wacht dan niet te lang met inschrijven. Schrijf je nu in via onderstaande button.

Meld je aan

Meer weten?

Ondine Engelse

adviseur

Lees meer over Ondine Engelse

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Welkom op onze nieuwe website!

Heb je een gebruikersaccount? Dan ontvang je van ons een mail om je account opnieuw te activeren.